lobot
Użytkownik
Tak jak mówiłem, 3 kwarta przyceglona i tutaj juz sie nic nie wydarzy.Unics vs kubań under 180.5 1.51
linia poczatkowa to 150 pkt, wkońcu przyceglą troszczke ????
Tak jak mówiłem, 3 kwarta przyceglona i tutaj juz sie nic nie wydarzy.Unics vs kubań under 180.5 1.51
linia poczatkowa to 150 pkt, wkońcu przyceglą troszczke ????
Wątpliwe, Lopezy w mega gazieKontinen/Peers mecz 2,90 bet-at-home
Slovan wygrywa 2-1, ale coś Pilzno dostaje, już 0-3.. nie gol, 1-3. W tym sezonie przegrali na 13 domówek tylko raz. CzekamyU pepików:
Plzen 1x
Slovan
AKO 2,24
Haha, ale się spizgałem. Myślałem, że Ci w białych to Pilzno, sory za złe info ;DKto wygra pozostała część spotkania od stanu 1-3, Plzen 2,45
Mocny skład Pomarańczowych ? Masz jakieś info ?Lyon Urbane Under 151 @ 1.91
Denain over 135.5 @ 1.91
Paris @ 1.87
Tripel 6.82 za pol stalej stawki. Uruchamiamy Excela zeby odbic sie po tenisie.
Singiel Czechy +1.5 seta w siate z Holandia @ 2.65. Kursy sa zle wystawione, buki nie wiedza jeszcze o co chodzi bo to towarzyski plus Liga Swiatowa dopiera rusza 2go Czerwca. Dla mnie warto pograc nawet czysty win Czechow @ 3.7+.
Nie mam info, i watpie ze i buki maja....a wiec 50/50. Ja napewno nie pogram to magiczne 1.22 na Holandie, chociaz H2H niby pokazuje ze powinni ogarnac. Ja pogralem Czechow handi +1.5 seta.Mocny skład Pomarańczowych ? Masz jakieś info ?
Gdzie taki kurs?Arka - Łęczna over 2.5 spalonego @1.75
totolotekGdzie taki kurs?
Wygrali tę część z naddatkiem, 3-3 ????Kto wygra pozostała część spotkania od stanu 1-3, Plzen 2,45