>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
warto dzis pograc na handi gemowe Fognini z Nadalem , bo Nadal mial zapalenie ucha ,zawroty itp i moze dzis nie bedzie w pelni formy jeszcze , a Fognini jak ma dobry dzien to moze urwac nawet seta , jesli nie odpusci meczu hihih ????
✅ brawo Fabio ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Ok,ale nie wydaje mi sie. Nadal w 3 secie zagra lepiej,oczywiscie wszystkich pieniedzy nie dam,ale tak mi sie wydaje.
Już to widzę jak kibice z jego miasta wpakowali w niego wypłaty/kredyty. Na pewno już część poległa, uroki sportu. :?

W 181

wyar

Użytkownik
Już to widzę jak kibice z jego miasta wpakowali w niego wypłaty/kredyty. Na pewno już część poległa, uroki sportu. :?
Zgadza sie,ale moim zdaniem Nadal gral jednak ponizej 100% Nadala,poza tym wciaz dochodzi czynnik glowy...

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
herbert rozgrzal sie na Janowiczu potem Pouille kwale pojechal...graja 2 psychole ale mysle ze ta forma na dzis wystarczy

W 181

wyar

Użytkownik
Na Cyborga nie ma rady,wlaczyl 5 bieg,Fabio swietna gra,ale Rafa wygra caly turniej,Shakal to dzisiaj napisal,a ja mu na priwie na to,ze sam to pogralem juz jakis czas temu :)

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
herbert rozgrzal sie na Janowiczu potem Pouille kwale pojechal...graja 2 psychole ale mysle ze ta forma na dzis wystarczy
dla mnie Coric wieksze umiejetnosci , Herbert tylko serwis i gra przy siatce , jak wiemy na ziemi to nie jest az takie mocne, mysle ze popłynie dzis jak jego kolega Mahut , seta moze urwac po jakims TB ale nic wiecej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom