D
0
dutra
Gość
A Janowicz to że niby techniczny wirtuoz ?Jak ten Herbert pokonał Janowicza? Przecież to drewno, nie potrzebnie na niego grałem, mhm.
A Janowicz to że niby techniczny wirtuoz ?Jak ten Herbert pokonał Janowicza? Przecież to drewno, nie potrzebnie na niego grałem, mhm.
No ale Hiszpania,sam Wiesz,tam sie urodzil,stolyca,lans,te sprawy,plus kibice - a czy lubi czy nie lubi tam grac,ja wiem,nie wydaje mi sie,ze nie lubi,ale jak tak czytales,to moze cos mu tam nie pasuje... Tak czy siak wygra tu w tym roku,tak mi sie wydaje...No wygral tu chyba 4 razy, ale gdzies czytałem, ze nie za bardzo tu lubi grać. Miasto Nadala to bym powiedział Paryż, ewentualnie Monte Carlo. ????
Janowicz to taki polski Nadal (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)A Janowicz to że niby techniczny wirtuoz ?
Tylko publicznie w dupie nie grzebieJanowicz to taki polski Nadal (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Chyba, dzisiaj już nie chce się jej biegaćA Oceanka pokazuje,ze wczorajsza wygrana to jednak byl wypadek przy pracy ?
Sek w tym,ze taki performance jak wczoraj to juz sie jej w zyciu moze nie powtorzyc. I ona nie biegala,tylko serwowala i returnowala jak nowoczesna artyleria,z taka skutecznoscia,biegala to Cebulka...Chyba, dzisiaj już nie chce się jej biegać
Nie chce mu się grać, żałosne widowisko.
Moze nie trac bez sensu pieniedzy ? Jutro tez jest dzien...Daję im ostatnią szansę i więcej nigdy na to nie pogram
Atletico Madryt @2.60
Netflix....płacisz abonament i masz wszystko co chcesz...Misie pysie, pytanko z dupki, gdzie teraz się ogląda filmy? jak na cda nie ma, deadpoola chciałem obejrzeć a nie ma gdzie