126 wisniowy Użytkownik Maj 9, 2017 #6921 W ForBecie jak grałem AS Monaco - liczba rzutów rożnych 7+, to 7 wystarcza czy musi być 8? Nie mogę namierzyć tego w regulaminie.
W ForBecie jak grałem AS Monaco - liczba rzutów rożnych 7+, to 7 wystarcza czy musi być 8? Nie mogę namierzyć tego w regulaminie.
10K miki19 Użytkownik Maj 9, 2017 #6922 Gruzję polecałem już wcześniej na awans, ale polecam jeszcze jeden typ - Polska brak awansu ????
704 catalona Użytkownik Maj 9, 2017 #6923 Gruzja już po 4. Kliknij aby rozwinąć... w Uni mam po 3.3 obecnie piszę po jakich złapałem
U 0 Usunięty użytkownik 147020 Gość Maj 9, 2017 #6924 Santosik 1-1 superek jest pieknie ???? Francja 3-3 over gwarantowany wpadł jak widać ja miałem 4,5 najwyższy dania 3-0 n a3-3 tez overek był ,ale nie grałem tego meczu
Santosik 1-1 superek jest pieknie ???? Francja 3-3 over gwarantowany wpadł jak widać ja miałem 4,5 najwyższy dania 3-0 n a3-3 tez overek był ,ale nie grałem tego meczu
6,7K rodzyn7 Użytkownik Maj 9, 2017 #6925 Islandia awans @ 4.5 Gruzja awans @ 3.4 Łotwa awans @ 2.4 Polska bez awansu @ 2.6 Grecja bez awansu @ 4.3 Unibet Taki zestaw na dziś Kliknij aby rozwinąć... Dyscyplina? Kiedy rozlicznie?
Islandia awans @ 4.5 Gruzja awans @ 3.4 Łotwa awans @ 2.4 Polska bez awansu @ 2.6 Grecja bez awansu @ 4.3 Unibet Taki zestaw na dziś Kliknij aby rozwinąć... Dyscyplina? Kiedy rozlicznie?
5,7K tomek80 Użytkownik Maj 9, 2017 #6926 Przepraszam,ale różnie mi się robi jak słucham Szwecji, będę rzygała oni są faworytem dziś,świat się kończy.
Przepraszam,ale różnie mi się robi jak słucham Szwecji, będę rzygała oni są faworytem dziś,świat się kończy.
704 catalona Użytkownik Maj 9, 2017 #6927 Dyscyplina? Kiedy rozlicznie? Kliknij aby rozwinąć... Eurowizja, myślę że dziś bo tu jest albo awans albo jego brak. Miejsca będą wiadome od razu po finale sobotnim.
Dyscyplina? Kiedy rozlicznie? Kliknij aby rozwinąć... Eurowizja, myślę że dziś bo tu jest albo awans albo jego brak. Miejsca będą wiadome od razu po finale sobotnim.
704 catalona Użytkownik Maj 9, 2017 #6928 Zamknąłem zakład na Łotwę, jakoś słabiej niż na próbie to wyszło
10K miki19 Użytkownik Maj 9, 2017 #6929 Przepraszam,ale różnie mi się robi jak słucham Szwecji, będę rzygała oni są faworytem dziś,świat się kończy. Kliknij aby rozwinąć... To samo odczuwam przy piosence Portugalii hehe
Przepraszam,ale różnie mi się robi jak słucham Szwecji, będę rzygała oni są faworytem dziś,świat się kończy. Kliknij aby rozwinąć... To samo odczuwam przy piosence Portugalii hehe
A 97 analyst Użytkownik Maj 9, 2017 #6930 Cebula ma siły tyle co 7 latka ???? Dodin robi co chce, dlatego gram ją na drugi set bardzo mocno, będzie izzi
Cebula ma siły tyle co 7 latka ???? Dodin robi co chce, dlatego gram ją na drugi set bardzo mocno, będzie izzi
6,4K j.suli Użytkownik Maj 9, 2017 #6931 Catalona co myslisz o finlandii lub belgii bo chce grubiej pograc?
126 wisniowy Użytkownik Maj 9, 2017 #6932 jprdl... powyzej ilu grałeś? Co za bezmuzgie IT gra eraz u buka Kliknij aby rozwinąć... Powyżej 7. Mają aktualnie 7. Jak tam twoja promocja na posiadanie Juve?
jprdl... powyzej ilu grałeś? Co za bezmuzgie IT gra eraz u buka Kliknij aby rozwinąć... Powyżej 7. Mają aktualnie 7. Jak tam twoja promocja na posiadanie Juve?
704 catalona Użytkownik Maj 9, 2017 #6934 Szwecja, Portugalia, Islandia, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Grecja, Belgia, Finlandia, Mołdawia - tak moim zdaniem. Z tym, że Australia może komuś miejsce zabrać...Gruzji/Finlandii/Mołdawii lub Islandii
Szwecja, Portugalia, Islandia, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Grecja, Belgia, Finlandia, Mołdawia - tak moim zdaniem. Z tym, że Australia może komuś miejsce zabrać...Gruzji/Finlandii/Mołdawii lub Islandii
5,7K tomek80 Użytkownik Maj 9, 2017 #6936 To samo odczuwam przy piosence Portugalii hehe Kliknij aby rozwinąć... Klekajcie narody,właśnie słucham, kurs 1,02 ???? ***** co z tym światem.
To samo odczuwam przy piosence Portugalii hehe Kliknij aby rozwinąć... Klekajcie narody,właśnie słucham, kurs 1,02 ???? ***** co z tym światem.
95 mnyszu Użytkownik Maj 9, 2017 #6937 Jak Cibulkova wyglada, bo dopiero wlaczylem transmisje? Kliknij aby rozwinąć... Jak ***** dosłownie
191 cheetos00710 Użytkownik Maj 9, 2017 #6938 W ForBecie jak grałem AS Monaco - liczba rzutów rożnych 7+, to 7 wystarcza czy musi być 8? Nie mogę namierzyć tego w regulaminie. Kliknij aby rozwinąć... Musi być 8, ale siadło Ci ???? Farcik, w ostatniej minucie
W ForBecie jak grałem AS Monaco - liczba rzutów rożnych 7+, to 7 wystarcza czy musi być 8? Nie mogę namierzyć tego w regulaminie. Kliknij aby rozwinąć... Musi być 8, ale siadło Ci ???? Farcik, w ostatniej minucie