xbrajanx
Użytkownik
A jak to jest na STS, można obstawić np. 5 państw w ako które sie zakwalifikują czy tylko pojedynczo ?Up to elegancko ????
Napisałem post o Gruzji i już spadło na 2.35 ???? Polecam pobierać puki kurs jest w miarę przyjemny ????
A jak to jest na STS, można obstawić np. 5 państw w ako które sie zakwalifikują czy tylko pojedynczo ?Up to elegancko ????
Napisałem post o Gruzji i już spadło na 2.35 ???? Polecam pobierać puki kurs jest w miarę przyjemny ????
Niestety tylko pojedyńczoA jak to jest na STS, można obstawić np. 5 państw w ako które sie zakwalifikują czy tylko pojedynczo ?
Oni czasem dziś w nocy nie grali?z zupełnie innej beczki
San Diego Padres @ 1.94
za 7 min
Jaki miales kurs na tego overa w hokeja?City 3-0 Dzięki za owerek ale dubin 1 gol potzrebny i Rezerwy 2 gole w Urugwaju te rererwy mnie wkurzają
poszło santos kobietki 1.55 i over 2,5 1.60
Francja 1-2 czyli over trafiony
Z obu półfinałów po 10, na Gruzję sam stawiam, fajna piosenka i myślę, że duża szansa ????Ile narodowości przechodzi do finału na tej Eurowizji? Gruzja @3.20, jest szansa?
20s do końca, remisStrasbourg +3,5pkt 1,80
złoMonaco +1,5 @4,66 co myslicie??
Dzięki, pograłem po 3.30 na Unibecie.Z obu półfinałów po 10, na Gruzję sam stawiam, fajna piosenka i myślę, że duża szansa ????