U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Leones 1,5 1.37 ale niewiem czy wpadnie dla odważnych ,ja bym grał to za drobne jak bym grał za minimalną stawke czyli 50 lepiej mniej wygrac i wtopić mniej niż więcej
2-0 połowa czyliLeones 1,5 1.37 ale niewiem czy wpadnie dla odważnych ,ja bym grał to za drobne jak bym grał za minimalną stawke czyli 50 lepiej mniej wygrac i wtopić mniej niż więcej
Nie jesteś dobry:? Z takim kursem to nie trudno coś trafić2-0 połowa czyli
Dziękuje jednak dobry jestem na Overkach ale ze zmiennym szcześciem :]
Dziękuje ale jak wiadomo mogło być 0-0 albo 1-0 i lipa :;/::-( ,a tak zawsze pare grosza wpadnie ,może ktoś zagrał i skorzystałNie jesteś dobry:? Z takim kursem to nie trudno coś trafić
Ale o co chodzi? :OWitam chce opisać 1 mecz co mnie oszukał proszę o kontakt moderatora albo admina chodzi mi o mecz ligi kolumbiskiej Leones Cucuta chce dać przestroga innym graczom
Chce ostrzec ludzi przed graniem na ligi południowo amerykańskiej!!!!!!!!
Błagam o kontakt admina lub moderatora muszę to opisać!!!!!!!!!na pewno!!!!!!!! Jak nie to samo poruszenie ten temat chciałbym żeby wszyscy grający mieli ta świadomość !!!!!
Interesowałem się ligą Argentyńską dwa sezony temu i raz była dobra akcja. W 87 minucie poszli napić się wody, pogadali, pośmiali się (przegrywali 0-2), sędzia doliczył 8 minut i wynik końcowy 2-2. Drużyny to Racing Club i Boca Juniors, ale ręki nie dam sobie uciąć.Witam chce opisać 1 mecz co mnie oszukał proszę o kontakt moderatora albo admina chodzi mi o mecz ligi kolumbiskiej Leones Cucuta chce dać przestroga innym graczom
Błagam o kontakt admina lub moderatora muszę to opisać!!!!!!!!!na pewno!!!!!!!! Jak nie to samo poruszenie ten temat chciałbym żeby wszyscy grający mieli ta świadomość !!!!!
nie ma po co. Cavs już odpoczywają, Goldeny o tym wiedza, wiec tez zrobią sweep
Przyjechali po swoje i to dostali. izi lokata. ????Niczego takiego nie napisałem przecież, odwracasz kota ogonem.
No byliby zmotywowani, ale teraz sa jeszcze bardziej. Proste. I tak maja już dzień w plecy. Dlatego granie Utah to bezsens tak czy siak dla mnie.
Opisz,po co admin?Witam chce opisać 1 mecz co mnie oszukał proszę o kontakt moderatora albo admina chodzi mi o mecz ligi kolumbiskiej Leones Cucuta chce dać przestroga innym graczom
???? zajebiście pingwiny zajebiścieChelsea win + Pittsburgh Penguins łącznie z dogrywka @2.11 dafabet