>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Leones 1,5 1.37 ale niewiem czy wpadnie dla odważnych ,ja bym grał to za drobne jak bym grał za minimalną stawke czyli 50 lepiej mniej wygrac i wtopić mniej niż więcej

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Imo kuznetsov oszukany ostatnie 2 gemy przez sędziów. Co by nie było każdy w nastepnej rundzie powinien wziac niezdarnego tsonge na przejezdzke.

U 0

Gość
Co myślicie o MARCO
CHIUDINELLI i kavic dadz arade??
1.76 i 1.35 ładne ako wychodzi z tych 2 meczyków ,ale ztenisa jestem słaby ,dlatego pytam expertów

U 0

Gość
Leones 1,5 1.37 ale niewiem czy wpadnie dla odważnych ,ja bym grał to za drobne jak bym grał za minimalną stawke czyli 50 lepiej mniej wygrac i wtopić mniej niż więcej
2-0 połowa czyli ✅
Dziękuje jednak dobry jestem na Overkach :cool: ale ze zmiennym szcześciem ;):]

U 0

Gość
Grafids 1-0 po 1 tercji jest pięknie oby jeszcze strzelili i będe zadowolony
Miłego wtoru wszystkim i zapraszam na hokej
16:15 Łotwa-Włochy
20:15 Szwajcarja-Francja
2 mecz o wszystko dla Francji czy znajdą się w 4 dlamnie mecz cieżki jak opisałem w temacie swoim
1 mecz powinno być sporo goli moim zdaniem

U 0

Gość
Nie jesteś dobry:? Z takim kursem to nie trudno coś trafić :cool:
Dziękuje ale jak wiadomo mogło być 0-0 albo 1-0 i lipa :;/::-( ,a tak zawsze pare grosza wpadnie ,może ktoś zagrał i skorzystał
Nie zawsze wchodzą marne kursy Jk w Hokeju Finy po 1.20 i dostali od Francji a kurs na Francje 6 ,niema reguły na to kto wygra i ile goli wpadnie ,my tylko trafiamy ,które opcje są dlanas w mare pewne
Pozdrawiam i znikam spać bo mnie coś plecy bolą :-|
Dziękuje za rozmowe i typki ,które wszyscy podają na forum :];)
Trza się wyspać przed hokejem bo interesujący będzie 2 meczyk ale to wieczorkiem

aikman 460

aikman

Użytkownik
Witam chce opisać 1 mecz co mnie oszukał proszę o kontakt moderatora albo admina chodzi mi o mecz ligi kolumbiskiej Leones Cucuta chce dać przestroga innym graczom

Chce ostrzec ludzi przed graniem na ligi południowo amerykańskiej!!!!!!!!

Błagam o kontakt admina lub moderatora muszę to opisać!!!!!!!!!na pewno!!!!!!!! Jak nie to samo poruszenie ten temat chciałbym żeby wszyscy grający mieli ta świadomość !!!!!

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Witam chce opisać 1 mecz co mnie oszukał proszę o kontakt moderatora albo admina chodzi mi o mecz ligi kolumbiskiej Leones Cucuta chce dać przestroga innym graczom

Błagam o kontakt admina lub moderatora muszę to opisać!!!!!!!!!na pewno!!!!!!!! Jak nie to samo poruszenie ten temat chciałbym żeby wszyscy grający mieli ta świadomość !!!!!
Ale o co chodzi? :O

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik

Interesowałem się ligą Argentyńską dwa sezony temu i raz była dobra akcja. W 87 minucie poszli napić się wody, pogadali, pośmiali się (przegrywali 0-2), sędzia doliczył 8 minut i wynik końcowy 2-2. Drużyny to Racing Club i Boca Juniors, ale ręki nie dam sobie uciąć.

5567 719

5567

Użytkownik
nie ma po co. Cavs już odpoczywają, Goldeny o tym wiedza, wiec tez zrobią sweep ;)
Niczego takiego nie napisałem przecież, odwracasz kota ogonem.
No byliby zmotywowani, ale teraz sa jeszcze bardziej. Proste. I tak maja już dzień w plecy. Dlatego granie Utah to bezsens tak czy siak dla mnie.
Przyjechali po swoje i to dostali. izi lokata. ✅ ????

psychol32 483,5K

psychol32

Użytkownik
Żeby nie było że nie podaję typów. Trochę za wcześnie ale zaraz idę do pracy
Mies/Otte 1,80 za pokaźną stawkę

Otrzymane punkty reputacji: +1
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik

Opisz,po co admin?

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
4 etap H2H, Giro dItalia 2017 - Wtorek 09.05.2017
Pinot T. - Landa M.
kto lepszy?
Typ: Pinot T. 1.40✅
van Garderen T. - Formolo D.
kto lepszy?
Typ: van Garderen T. 1.65✅
Yates A. - Mollema B.