M
163
maniek04121993
Użytkownik
Co za idiotka
Tylko problem jest w tym, że nie widziałem na Kuku aby ktoś jechał. Nikt się nie podniecał przesadzasz i sam prowokujesz zaczepki . :zoltakartka:Mecz ogladalem. Oglądałem tez wiele innych spotkań w przeszłości obu Panów. To właśnie pozwala mi nie podniecać się w trakcie spotkania, bo taki Kuku każdą przewagę jest w stanie rozwalić i zacząć grać soczyste gówienko tak z niczego, po prostu. Ale to już nie każdy wie. A tutaj poszły bety na Kuku, "bo lepiej zaczął" :grin: Dlatego mi takich osób nie jest szkoda, swoje doświadczenie muszą zebrać. Taka kolej rzeczy.
A z tym szacunkiem to nie żartuj sobie. Mam go w głębokim poważaniu ????
Jak nie poszły, jak sam go zagrałeś i to 2-0 za "podwójną stawkę" :grin: Ja niczego nie szukam, to Ty mnie zaczepiłeś.Tylko problem jest w tym, że nie widziałem na Kuku aby ktoś jechał. Nikt się nie podniecał przesadzasz i sam prowokujesz zaczepki . :zoltakartka:
weź przeczytaj co napisałeś, proszę Cię! Zagrałem 2:0 bo przeczuwałem, że albo skończy się 2;0 albo w plecy. Do tego szukałem value i uważałem, że jest to dobry bet, nadal uważam, że było warte. Mnie to nie boli. Gorzej zawiódł mnie dziś Bellucci . ZycieJak nie poszły, jak sam go zagrałeś i to 2-0 za "podwójną stawkę" :grin: Ja niczego nie szukam, to Ty mnie zaczepiłeś.
No zgadza się, ale Kuku to jeszcze większy gówniak. Ferrer obojętnie jak gra, to zawsze walczy, i za to go szanuję.Tu bardziej beka z DFerrera była niż stawianie na słabego ruska. David wyglada na korcie jakby nawachal się fety wywala mase piłek często ostatnio dostaje z ogórkami i jest cieniem samego siebie. Kiedyś był nr3 teraz jest kolo 30 i bedzie lecial niżej. Jego gra to patola, turniej w hiszpani to spina dupe ale i tak daleko nie zajedzie chyba ze trafi fartowne drzewko. Lubie go ogladac bo gra jak małpa na dropsie i poprawia mi humor. Na luziku
Po kursie 1,11, może i lepiej...Mecz Dynama Moskwa kończy moja ponad 15 letnią przygodę z bukmacherką Miarka się przebrała, lepiej zejść ze sceny we w miarę dobrym okresie Miło było tu wchodzić przez wiele lat, powodzenia wszystkim prywatnie????
Dinamo 4 set kurs 2Mecz Dynama Moskwa kończy moja ponad 15 letnią przygodę z bukmacherką Miarka się przebrała, lepiej zejść ze sceny we w miarę dobrym okresie Miło było tu wchodzić przez wiele lat, powodzenia wszystkim prywatnie????
Mozna juz zamykać po kursie 3
Byłem pewny, że Moskwa tak łatwo tego nie oddaPodbijam, dobry typ.
@2.39