duckland
Użytkownik
Kuznetsova drugi set @1.65
Dafabet
Można było po @6 łapać
Kuznetsova drugi set @1.65
Dafabet
Kuznetsova 2 set 6.55
Ferrer @ 2.0 Sbobet
4-1 dziekuje brawo Niemieckie kurczaczki
Canada 5,5 1.30
Rosja 3,5 1.22
ako-1.58
Ruskie na 5,5 2.10 kurs 20 gr podskoczył od nocki jak stawiałem miałem po 1.90
Canada 2-0 mało chyba 5,5 nie wejdzie ????
Strzelać 3 gole na 2 tercje proszę
5,5 1.85 za drobne jak ktoś chce Canada
Gdzie w 2 secie było 6-1Davis Mladenovic 6 przełaman w 3 secie ???? to jest WTA!
kolejny cwany po fakcie. Jakbyś oglądał mecz to wiedziałbyś, że przez niemal całe 2 sety Kukushkin rozrzucał Dawida jak rolnik ***** po polu :;/: . Niestety obudził się w tiebreaku i wygrał za co szacun dla niego nie dla Ciebie.Ferru co pozamykał mordki ekspertom :grin: Wzór.
Z 40:0 równowagaDavis jak teraz utrzyma swoje podanie to bierze mecz
Mecz ogladalem. Oglądałem tez wiele innych spotkań w przeszłości obu Panów. To właśnie pozwala mi nie podniecać się w trakcie spotkania, bo taki Kuku każdą przewagę jest w stanie rozwalić i zacząć grać soczyste gówienko tak z niczego, po prostu. Ale to już nie każdy wie. A tutaj poszły bety na Kuku, "bo lepiej zaczął" :grin: Dlatego mi takich osób nie jest szkoda, swoje doświadczenie muszą zebrać. Taka kolej rzeczy.kolejny cwany po fakcie. Jakbyś oglądał mecz to wiedziałbyś, że przez niemal całe 2 sety Kukushkin rozrzucał Dawida jak rolnik ***** po polu :;/: . Niestety obudził się w tiebreaku i wygrał za co szacun dla niego nie dla Ciebie.