>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
De Concepcion,nożną,Chile,kurs 1.80
Goście z czerwoną kartką.
Witam no też tak sądze mają 45 min cała 2 połowe na strzeleniu gola a kurs dobry
Powodzenia i dużo ✅:]
Też pogram dziękuje

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Muller
5.5
BET365
Drobnymi. Muller wciąż wygląda lepiej, a nie może cały czas popełniać prostych błędów

✅ Jednak cierpliwość procentuje

U 0

Gość
San dog jedziemy po zw hokej Canada
Dzisiaj pięknie Canada pograła a le Usa dało dupy
Canada do zdobycia Mś widzę ,Usa cieńko pograło 1 meczyk na Dzisiaj widze Szwajcarje overek 4,5 1.80

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Tomciomen , grasz Brazylie w meczu z Wlochami beach soccer? X2 w ciemno mozna ,ale na 99% wejdzie Wlochy +3,5 z kursem 1,4 lub Wlochy +2,5 kurs 1,67 / zwyciestwo Brazyli kurs 1,45 ( awans Brazylii kurs 1,3 ) !!!!

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Tomciomen , grasz Brazylie w meczu z Wlochami beach soccer? X2 w ciemno mozna ,ale na 99% wejdzie Wlochy +3,5 z kursem 1,4 lub Wlochy +2,5 kurs 1,67 / zwyciestwo Brazyli kurs 1,45 ( awans Brazylii kurs 1,3 ) !!!!
Jesteś jakimś ambasadorem tego turnieju tutaj? ????
Włochy z drewnianym Senegalem nie potrafili dłużej rozegrać piłki, teraz wraca Palmieri(jeden mecz pauzy?), jednak myślę, że Brazylia nie powtórzy nerwówki z meczu z Portugalią i spokojnie wypunktuje przeciętnych w obronie Włochów.
Pointa - mecz tylko do oglądania, albo overów bramkowych

U 0

Gość
Powinienem ale niewiem zagram zw meczu bo potym co pokazali z Portugalią to na farcie weszło a Włosi silni dziękuje ,skupiam się teraz na Hokeju bo jak pisałem pod koniec MAJA MNIE NIE BĘDZIE i brak typów będzie to chcem teraz coś wygrać Finy weszły 3-2
Canada 4-1 ,tylko Usa zrąbało 1-2
Ja polecić moge Regine o 3 w nocy zw meczu 1 mecz finałowy powinni wygrac i overka zrobic 4,5 ,ale niegram na gole bo wczoraj Errie 2-1 wygrali i weszło ładnie
Dzięki Luke za Brazylie z Portugalią ,szkoda Senegalu ale cóż nie wszystko wygramy jak jest
Pozdrawiam i dziękuje :cool::];)✅
san dog 2-0 super już jest kasa i jeszcze czekam na Gryfinds over 2,5 i będzie piękna nocka i dzionek
A o 12:15 Szwajcarje gram overka ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Włosi wczoraj fajnie grali, chociaż Senegal wysoko poprzeczki nie postawił.

U 0

Gość
Senegal wszystko w Kosmos walił ogladałem troszke i potem sięwkurzyłem ,wole zostać przy Hokeju Teraz Canada widze Owera wysokiego w Niedziele ale najpierw mnie intereesują Szwajcarzy chyb apogram coś na gole ,chociaż Usa miał być pewka na gole i tylko 3 gole ,ale coś zagram dzisiaj jeszcze ,ale to mało hokeji dam w miare pewne ,dzisiaj tylko Usa zawiodła jak przepuszczałem Szwedzi cieżki meczyk z Ruskimi 1-1 i po karnych Ruskie wins

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Włosi wczoraj fajnie grali, chociaż Senegal wysoko poprzeczki nie postawił.
włosi to pokazali taką kulturę gry w obronie jak Juve pokazało gdzie jest miejsce w szeregach drużyny Monaco.
pod dużym wrażeniem byłem. ciekawe jakby mecz wyglądał gdyby mudziny strzelały w światło bramki ;)

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
włosi to pokazali taką kulturę gry w obronie jak Juve pokazało gdzie jest miejsce w szeregach drużyny Monaco.
pod dużym wrażeniem byłem. ciekawe jakby mecz wyglądał gdyby mudziny strzelały w światło bramki ;)
wtedy wygralbym 200€ ;d a tak to moze 10% w swiatlo strzelali o reszte bramkarz nie musial sie martwic

U 0

Gość
Tomciomenie , a czemu nie bedzie cie od czerwca ? wyjezdzasz gdzies?&gt; ???? ????
Będe tylko miał wolną Niedziele i Popołudnie w Soboty a tak cały dzień w robocie od 7-18 a w soboty od 7-14 a jeszcze niewiem kiedy zaczynam robić ,ale mówił po 20 Maja że zaczynamy ,to jest jeszce czas na ogladanie Hokeji MŚ ,które lubie ,zresztą lubie grać hokej i oglądać go
Zaraz wystawie w temacie Hokeja bo kursy spadną to wole teraz zagrać jak przed meczem na godzine kurs moż ebyć inny

Pozdrawiam :cool::]

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Wlochy vs Brazylia
Brazylia moim zdaniem awansuje do finalu ! Bedzie to trudny dla nich mecz , moze nawet bedzie dogrywka . Wlosi na tym turnieju prezenetuja sie bardzo dobrze .Strzelaja duoz bramek , a w meczu z Senegalem zdominowalo rywali.Jednak Brazylia nie pozwoli sobie na odpadniecie kolejny raz i nie zdobycie zlota ! ewentualnie przegra Brazylia w dogrywce
Wlochy +3,5 kurs 1,4 / Wlochy +2,5 kurs 1,67 / Wlochy +2 kurs 1,88
over 7,5 goli kurs 1,4
Wlochy over 2,5 kurs 1,4
Brazylia awans kurs 1,3
######

Iran vs Tahiti
Moim zdaniem Thaiti awansuje do finalu . Iran gra w tym turneiju na granicy. Wygyrywal jedna bramka spotkania , szczesliwie wyszedl z grupy i po dogrywce pokonal Szwajcarie. Thaiti ladnie gra i skutecznie . Bramkach Tahiti dobrze panuje nad pilką i ma swietne uderzenie z daleka. Iranczycy beda pewnie wychodzili do niego pressingiem , ale nawet to moze im nie pomoc , gdy pojdzie dokladna pilka od bramkarza do jednego z zawodnikow jak w meczu z Paragwajem .
Tahiti awans kurs 1,94
Tahiti +1,5 kurs 1,38
Tahiti over 3,5 goli kirs 1,5
1 tercja under 3,5 goli kurs 1,45

Otrzymane punkty reputacji: +10
U 0

Gość
Uniwersal de czile over 2,5 powinno pyknać
Usa 1-1 z Cubą zamykaj z zyskiem ????

Status
Zamknięty.