⚽LITWA - POLSKA⚽
Mecz, który musimy wygrać jeżeli chcemy pojechać na Mundial, czy tak się stanie i co pokażą nasze Orły przekonamy się w niedzielę wieczorem, a tymczasem ty możesz się sprawdzić i powalczyć o kasę od Betfan Litwa - Polska [12.10.2025 - 20:45] w puli nagród 150 zł od Betfan + punkty reputacji!
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
wiadomo sport indywidualny, bardzo latwy do ustawienia przez danego zawodnika, odkad przestalem grac takie dziwne sporty to spore profity dzieki pilce noznej
"Hakerzy mogą próbować wykraść Twoje dane z http://forum.bukmacherskie.com (np. hasła, wiadomości lub informacje o karcie kredytowej). NET::ERR_CERT_DATE_INVALID"
Też macie takie coś, jak próbujecie wejść na forum?
Postawiłem w forbet kupon z debla meskiego mecz odbyl sie o 7:30 i po 1 gemie byl krecz do tej pory tego nie rozliczyli co oni jaja sobie robia. Aktualnie mozna obstawic dana druzyne w nastepnym spotkaniu.
Orientuje sie ktos z allegro? bo mam karte transakcji ze kupujacy nie wybral jeszcze sposobu platnosci i dostawy, a zarzeka sie ze placil payu. Powinno to mi sie od razu pokazac czy dopiero jak hajs na payu dojdzie?