>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
kto mądry to gral Bialorus z handi + ???? ale tak powaznie to Bialorus nie ejst zadnymi chlopacami do bicia , maja niezlych zawodnikow grajacych w klubach wystepujacych w LM , glupota bylo grac na czyste zwyciestwo Polakow na wyjezdzie z taką druzyną jak Bualorus , glodną sukcesow itp ihihih , a Polacy to nie ta sama druzyna co kiedys . oczywiscie bylo pospolite ruszenie przed meczem - powloania dla Bieleckiego , Lijewskiego itp widac , ze nie ma kolektywu , zrozumienia

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Dyscyplina::siata: Siatkówka, Grecja - A1 :siata:
Godzina: 18:00
Spotkanie: PAOK Saloniki - Olympiakos Pireus
Typ: Olympiakos
Kurs: 1.83
Bukmacher: unibet
Analiza:

Olipiakos to najlepszy zespół ligi greckiej, w sezonie zasadniczym wygrali 21 z 22 rozegranych spotkań z bilansem setów 65:14. Świetna pierwsza szóstka, do tego bardzo mocna ławka. W tych playoffach zdarzyło się coś o czym chcieliby na pewno zapomnieć. Po pierwszym pewnie wygranym meczu 3:0 (do 19, 22 i 16) nastąpiły dwa fatalne spotkania i dwie przegrane. Teraz to PAOK jest w lepszej pozycji, prowadzi w serii 2-1 i tylko krok dzieli ich od tytułu. Nie widzi nam się jednak scenariusz, gdzie cały świetny sezon może być zawalony przez dwa słabe mecze w wykonaniu gości. Dzisiaj muszą być 100% skoncentrowani, 100% zmotywowani i pewni siebie. Z pewnością musi wziąć się w garść dwójka Kokkinakis oraz Agamez, których skuteczność spadła drastycznie, mimo że to solidni gracze. Dzisiaj na pewno nie będzie łatwo, ponieważ PAOK to też solidny zespół, w ciągu sezonu zmagał się z kontuzjami, jednak teraz cały skład jest gotowy do gry. Nie wydaje nam się aby miało sie tu skończyć 3-0 czy 0-3, jednak większe szanse dajemy na to, że goście sie obudzą i powalczą by nie zmarnować świetnego sezonu.

Powodzenia !

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
kto mądry to gral Bialorus z handi + ???? ale tak powaznie to Bialorus nie ejst zadnymi chlopacami do bicia , maja niezlych zawodnikow grajacych w klubach wystepujacych w LM , glupota bylo grac na czyste zwyciestwo Polakow na wyjezdzie z taką druzyną jak Bualorus , glodną sukcesow itp ihihih , a Polacy to nie ta sama druzyna co kiedys . oczywiscie bylo pospolite ruszenie przed meczem - powloania dla Bieleckiego , Lijewskiego itp widac , ze nie ma kolektywu , zrozumienia
ciekawe czemu taki madry nei byles przed meczem i nic nie pisales, a propo glupich typow to nie powinienies sie wypowiadac, bo z kuzynami to juz chyba 100 tysi przejebaliscie

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Patrzę do działu, a tam nie ma żadnego Twojego postu. Po fakcie, bądź jak tutaj w trakcie meczu to każdy mądry, więc po co się tak ośmieszać? Następnym razem po prostu zaproponuj coś od siebie przed meczem i wtedy będzie można dyskutować.

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
ostatni raz zagralem Polakow, ostatni raz gram tego typu sporty, tylko kosz ewentualnie czasem pilka
niech chociaz te handi 4,5 pokryja

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Panowie,dopiero teraz wchodze na forum po pracy. Serio graliście Polske po takim kursie? Ja Mam w kuponie Białoruś + 1,5 po dobrym kursie ale przecież Polska to nie Polska a Białoruś to nie chłopcy do bicia. Na Ręcznej można często dobrze zarobic. Dziś myśle też że Serbia Wygra,ładny kurs na nich.

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
teraz wszyscy mądrzy gdzie byliście i Wasze typy przed meczem? mozna przegrac ale po walce, ale to co oni odstawili to jest dramat, jak kirgich nie poleci po tym meczu to bedzie skandal

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Tu nie trzeba być mądrym. Tego trzeba było nie ruszać. Przecież ta reprezentacja to jedna wielka niewiadoma.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Trzeba też mieć własny rozum. Nie raz dałem się podpuścić i przejechałem na typach z forum bo były pięknie opisane, a kursy takie że grzech nie pobierać. Nie ma co się sugerować tym co piszą inni tylko jedynie brać to pod uwagę

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
serio? ja myslalem ze oni to wygraja, ewentualnie przegrana 1-2 golami ale nie takie cos, jeden kolega rowniez dawał ostro na Polaków, utwierdzil mnie jedynie w przekonaniu ze warto zagrac. ale głosów zeby nie grac Polaków albo zeby grac na białoruś to tu było zero, wiec teraz takie pierdolenie tylko wkurwia, gdybyscie sie szybciej odezwali a nie jak jest po meczu to moze mnie ludzi by wtopilo na tym kase

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Czuję jakby panowie reprezentanci, podopieczni „trenera&quot; Dujszebajewa napluli mi w ryj.
Jak ktoś zagrał po mojej sugestii na tę bandę (wstaw odpowiedni przymiotnik) to przepraszam

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
serio? ja myslalem ze oni to wygraja, ewentualnie przegrana 1-2 golami ale nie takie cos, jeden kolega rowniez dawał ostro na Polaków, utwierdzil mnie jedynie w przekonaniu ze warto zagrac. ale głosów zeby nie grac Polaków albo zeby grac na białoruś to tu było zero, wiec teraz takie pierdolenie tylko wkurwia, gdybyscie sie szybciej odezwali a nie jak jest po meczu to moze mnie ludzi by wtopilo na tym kase
W typach dniach masz jak byk opisany typ na Białoruś.

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
W typach dniach masz jak byk opisany typ na Białoruś.
taa jest jeden typ na Białoruś, a jeden na Polaków, a ten na Białoruś to i tak był z handi +2,5, bo się bał, że jednak Polacy to wygrają
dobra trudno stało się, nie ma co drążyć, po prostu wymadrzanie sie ludzi, ktorzy w ogole tego nie stawiali przed meczem i nie dawali typow na Białoruś, a teraz tu wpadają i mowią ze to bylo oczywiste ze Polska przegra jest smieszne.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Dzisiaj rozgrywki kończy liga arabska. Nie znam się na niej ale wicelider Al-Nasr jedzie do drużyny która już jakiś czas temu zapewniła sobie mistrzostwo Al-Hilal. Goście walczą o zajatycką LM wraz z Al-Ahli i Al-Ittihad. Są dwa wolne miejsca, jedno dające awans bezpośredni a drugie kwalifikacje. Wszystkie zainteresowane drużyny mają po 52 punkty. Na Al-Nasr kursy w okolicach 4 zł. Może warto poczekać na składy w tym jak i innych meczach bo to ostatnia kolejka i może w którejś drużynie zagrają zmiennicy.
Ps. Tylko żeby potem płaczu nie było jak nie wejdzie

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
taa jest jeden typ na Białoruś, a jeden na Polaków, a ten na Białoruś to i tak był z handi +2,5, bo się bał, że jednak Polacy to wygrają
dobra trudno stało się, nie ma co drążyć, po prostu wymadrzanie sie ludzi, ktorzy w ogole tego nie stawiali przed meczem i nie dawali typow na Białoruś, a teraz tu wpadają i mowią ze to bylo oczywiste ze Polska przegra jest smieszne.
Moim zdaniem śmieszny to jest płacz na forum po przegranym typie. I do tego w kilu kolejnych postach. Trzeba umieć ponosić odpowiedzialność za podjęte decyzje.

Otrzymane punkty reputacji: +5
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Dzisiaj rozgrywki kończy liga arabska. Nie znam się na niej ale wicelider Al-Nasr jedzie do drużyny która już jakiś czas temu zapewniła sobie mistrzostwo Al-Hilal. Goście walczą o zajatycką LM wraz z Al-Ahli i Al-Ittihad. Są dwa wolne miejsca, jedno dające awans bezpośredni a drugie kwalifikacje. Wszystkie zainteresowane drużyny mają po 52 punkty. Na Al-Nasr kursy w okolicach 4 zł. Może warto poczekać na składy w tym jak i innych meczach bo to ostatnia kolejka i może w którejś drużynie zagrają zmiennicy.
Ps. Tylko żeby potem płaczu nie było jak nie wejdzie
nikt tu nie placze ze typ nie wszedl, nie mialem pretensji do tych co typowali Polakow, ludzie macie problem z czytaniem ze zrozumieniem, po prostu niech złośliwe barany sie nie wymadrzaja po spotkaniu a przed, bo po fakcie kazdy madry. naucz sie czytac ze zrozumieniem chłopie, nie boj nic raczej nikt nie bedzie korzystal z typu z arabskiej ligi, bo jak sam napisales nie znasz sie
FC Zurich do przerwy @1,75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom