>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Grajcie Usa over 5,5 kurs 2 z Niemcami i Finlandie z Białorusią kursy drastycznie spadają od wczoraj z 1.50 na 1.30 a za 2 dni zaczynają się MŚ jeszce kursy spadną na bank moim zdaniem lepiej pograć teraz niż czekać do ostatniej chwili
Canada 1.55 też powinna wygrac z CZECHAMI

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Grajcie Usa over 5,5 kurs 2 z Niemcami i Finlandie z Białorusią kursy drastycznie spadają od wczoraj z 1.50 na 1.30 a za 2 dni zaczynają się MŚ jeszce kursy spadną na bank moim zdaniem lepiej pograć teraz niż czekać do ostatniej chwili
Canada 1.55 też powinna wygrac z CZECHAMI
zamiast tego overa nie lepiej na zwyciestwo USA? bo jest 1,60 razem z finlandią i Kanadą to by było gdzieś ponad @3 a calkiem prawdopodobny scenariusz

U 0

Gość
Powinny te 3 spokojnie wygrać tylko Canada z CZechami gra a Czesi zawsze byli dobrzy ,ale Canada to mistrze ,jeszce kursy spadną na Finy I Usa graj jak chcesz póki dobre kursy 5 Maja startujemy zapamiętaj ja narazie mam pograne co innego tenisa i Piłki
Pozdrawiam i się opłaca jak będziesz miał ako 3 usa 1.59 dobry kurs moim zdaniem 3.18 wychodzi te 3 mecze jak pogramy to super ako,Oglądałem Usa z iTALIĄ TO ŁADNIE GRALI ALE WŁOSI SŁABI SĄ Niemiaszki lepsze ,ALE WARTO ZARYZYKOWAĆ TE 3 MECZYKI
sZWECJA-Rosja bardzo wyrównany mecz 2 silne ekipy ja bym to odpuścił ten mecz a te 3 zagrał nawet Usa zw meczu tez bedzie dobry kurs

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
TSM win @2.13 teraz warto atakować, mam nadzieję że już nie popełnią takich głupich błędów jak przed chwilą ????

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Warto śledzić 5 grę TSM vs Marines Esports, jeśli ci drudzy zaczną dobrze early, to można atakować Amerykanów. W poprzedniej grze poleciał throw i TSM wygrali, do tego czasu Wietnamczycy grali bardzo dobrze. 1.3 na TSM nie jest absolutnie do gry, ale jak kursy pójdą na 50/50 to warto ????
2.05 na TSM warto??

U 0

Gość
Ja się nieznam na tych sportach niewiem o co chodzi zostane przy swoich dziedzinach Dziękuje i wygrajcie worek złota :grin::cool::]

U 0

Gość
Kruger set super jazda po 2 teraz i będzie git

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Warto Capitals dzisiaj ? Pingwiny bez Crosby&#39;ego , chyba nie najgroszy moment zeby wrocic na 2-2 w serii?

U 0

Gość
Warto Capitals dzisiaj ? Pingwiny bez Crosby&#39;ego , chyba nie najgroszy moment zeby wrocic na 2-2 w serii?
Ja z Nhl jestem słaby jutro Mś w hokeju startujemy we Francji ,KURDE TROCHE LIPA bo najlepsi zostaną w nhl na play offach
Ale Canada powinna wygrać mś moim zdaniem jest zdecydowanie najlepsza

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Ja z Nhl jestem słaby jutro Mś w hokeju startujemy we Francji ,KURDE TROCHE LIPA bo najlepsi zostaną w nhl na play offach
Ale Canada powinna wygrać mś moim zdaniem jest zdecydowanie najlepsza
z tego co kojarze to zawsze na tych ms najlepsi nie grali , tez troche dziwne terminy ustalaja , decydujaca faza nhl a po drugiej stronie polkuli mistrzostwa swiata organizuja ...

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Pingwiny poza Crosbym, straciły też innego napastnika w ostatnim meczu. Bez lidera wyglądali strasznie chaotycznie i to 2:2, to wynik wyraźnie ponad stan spotkania numer trzy. Dzisiaj Caps powinni wrócić do serii, ja zabezpieczyłem się ML z 1.7 Jednak sądzę, że rozpędzeni Caps, powinni wziąc ten mecz, no i czekamy na trafienie Oviego pod nieobecność lidera przeciwnika ;)

U 0

Gość
z tego co kojarze to zawsze na tych ms najlepsi nie grali , tez troche dziwne terminy ustalaja , decydujaca faza nhl a po drugiej stronie polkuli mistrzostwa swiata organizuja ...
Dzięki masz racje
Dlatego nie tykam szwecja-rosja bo to mecz wyrównany będzie
Pozdrawiam i jutro coś się zagra delikatnie na gole czuje niemcy 4,5 i nawet 5,5 kursik 2 ,ciekawe czy spadnie kurs jescze na Finów narazie jest 1.30

U 0

Gość
Powinno siąsc te overki śmiało dzięki Tomek 80 ????

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
TSM win @2.13 teraz warto atakować, mam nadzieję że już nie popełnią takich głupich błędów jak przed chwilą ????
✅✅ Było idealnie jak zakładałem. Dobre early Wietnamczyków &gt; kurs skoczył &gt; TSM wygrali ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
U 0

Gość
W piłce ze stawkami nie szaleję,ale spróbuję :]
Ja tylko gram Overki na 1,5 w piłce małe kursy ale zawsze coś
atletiko 1-0 potrzebujesz 2 gole powinno wejść lekko ,ale zobaczymy co będzie
Dziękuje ,niema co szaleć ja na Live szalałem i przegrałem na Podaniu Gaskueta przegrał swoje podanie a poszło grubo na niego ,było mineło ,teraz mało gram live jedynie wczoraj pograłem novare po 1.38 3-0 wygrali :]
Atletiko już 2-0 piękny over będzie
gremio 1-0 ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ja tylko gram Overki na 1,5 w piłce małe kursy ale zawsze coś
atletiko 1-0 potrzebujesz 2 gole powinno wejść lekko ,ale zobaczymy co będzie
Dziękuje ,niema co szaleć ja na Live szalałem i przegrałem na Podaniu Gaskueta przegrał swoje podanie a poszło grubo na niego ,było mineło ,teraz mało gram live jedynie wczoraj pograłem novare po 1.38 3-0 wygrali :]
Teraz tak myślę,że w tym pierwszym meczu,może być problem z overkiem,trzeba było iść over 3,5 bramki w Boliwii.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom