U
0
zamiast tego overa nie lepiej na zwyciestwo USA? bo jest 1,60 razem z finlandią i Kanadą to by było gdzieś ponad @3 a calkiem prawdopodobny scenariuszGrajcie Usa over 5,5 kurs 2 z Niemcami i Finlandie z Białorusią kursy drastycznie spadają od wczoraj z 1.50 na 1.30 a za 2 dni zaczynają się MŚ jeszce kursy spadną na bank moim zdaniem lepiej pograć teraz niż czekać do ostatniej chwili
Canada 1.55 też powinna wygrac z CZECHAMI
2.05 na TSM warto??Warto śledzić 5 grę TSM vs Marines Esports, jeśli ci drudzy zaczną dobrze early, to można atakować Amerykanów. W poprzedniej grze poleciał throw i TSM wygrali, do tego czasu Wietnamczycy grali bardzo dobrze. 1.3 na TSM nie jest absolutnie do gry, ale jak kursy pójdą na 50/50 to warto ????
Ja z Nhl jestem słaby jutro Mś w hokeju startujemy we Francji ,KURDE TROCHE LIPA bo najlepsi zostaną w nhl na play offachWarto Capitals dzisiaj ? Pingwiny bez Crosby'ego , chyba nie najgroszy moment zeby wrocic na 2-2 w serii?
z tego co kojarze to zawsze na tych ms najlepsi nie grali , tez troche dziwne terminy ustalaja , decydujaca faza nhl a po drugiej stronie polkuli mistrzostwa swiata organizuja ...
Dzięki masz racjez tego co kojarze to zawsze na tych ms najlepsi nie grali , tez troche dziwne terminy ustalaja , decydujaca faza nhl a po drugiej stronie polkuli mistrzostwa swiata organizuja ...
W piłce ze stawkami nie szaleję,ale spróbuję :]Powinno siąsc te overki śmiało dzięki Tomek 80 ????
Było idealnie jak zakładałem. Dobre early Wietnamczyków > kurs skoczył > TSM wygraliTSM win @2.13 teraz warto atakować, mam nadzieję że już nie popełnią takich głupich błędów jak przed chwilą ????
Ja tylko gram Overki na 1,5 w piłce małe kursy ale zawsze cośW piłce ze stawkami nie szaleję,ale spróbuję :]
Teraz tak myślę,że w tym pierwszym meczu,może być problem z overkiem,trzeba było iść over 3,5 bramki w Boliwii.Ja tylko gram Overki na 1,5 w piłce małe kursy ale zawsze coś
atletiko 1-0 potrzebujesz 2 gole powinno wejść lekko ,ale zobaczymy co będzie
Dziękuje ,niema co szaleć ja na Live szalałem i przegrałem na Podaniu Gaskueta przegrał swoje podanie a poszło grubo na niego ,było mineło ,teraz mało gram live jedynie wczoraj pograłem novare po 1.38 3-0 wygrali :]