>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
arass1 380,5K

arass1

Użytkownik
Wawrinka broni punkty za ćwierćfinał z ubiegłego roku. Ciekawe czy to dla niego na tyle motywujące, żeby się ogarnąć?

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Trump win @1.34 10/10
on jest po prostu tragiczny i to ma być faworyt do końcowego zwycięstwa, może i wygra ten mecz ale z taką grą następnej rundy nie przejdzie, grosza bym na niego nie postawił po tym co widzę, jeszcze po takim kursie. Jeszcze taka ciekawostka, w całej swojej zawodowej karierze ten McLeod wbił siedemdziesiąt kilka setek(dokładnie nie wiem) i Trump się męczy z kimś takim ????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Bełchatów stał się nagle takim kandydatem do MP w siatce? ;) Tak czytam w dziale typy na nich i pamiętam co było pisane cały sezon, to chce mi się trochę śmiać ;) Nagle Kędzierzyn ma dostać baty bo gra wąską kadrą? ;) Dla mnie to 2,20 na nich w dzisiejszym meczu jest zdecydowanie value dnia po tym co grają cały sezon ;)

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Dla Haasa ważne by przede wszystkim przy własnym serwisie zdobywać łatwe punkty. Widać, że w wymianach Berdych powoli przejmuje kontrolę.
Szczerze to jakbym miał coś teraz grać to wydaje mi się, że Berdych po 1,50 to ok opcja mimo, że sam mam Haasa +4,5. Wydaje mi się jednak jakby miał kontrolę nad tym co się dzieje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom