456 typer36 Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2623 Nie wiem o co chodzi z tą Hibino, dużo prostych piłek wyrzuca. Nie warto
317 opensparviere Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2626 Strasznie ciężko się oglądało ten mecz Hibino. Dobrze że przegrała
562,5K adik1992 Moderator Członek Załogi Kwiecień 26, 2017 #2627 Karlovic połamal Dzumhura koniec swiata
W 181 wyar Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2628 No i jak tam słaba Hibino na mączce forumku? ???? Kliknij aby rozwinąć... Mam nadzieje,ze cos Cie to nauczy. Nie jest to wielka nadzieja,ale zawsze jest ...
No i jak tam słaba Hibino na mączce forumku? ???? Kliknij aby rozwinąć... Mam nadzieje,ze cos Cie to nauczy. Nie jest to wielka nadzieja,ale zawsze jest ...
712 matty1991 Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2629 I co z ta Hibino haha?! Pan BrooklynBounce zdecydowanie niech odpusci tenisa ;p
W 82 wilshere Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2630 a co dzuhur robi, celowo wywala pilki po 2 metry za linie boczna
456 typer36 Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2632 Bez ofensywy, myślę że wszyscy powinniśmy sobie odpuścić tą zabawę (przepraszam ten prawie nieobecny ułamek wygrywających)
Bez ofensywy, myślę że wszyscy powinniśmy sobie odpuścić tą zabawę (przepraszam ten prawie nieobecny ułamek wygrywających)
W 181 wyar Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2633 A propos WTA,to zapamietajcie nazwisko Yastremska,spora przyszlosc przed nia...
317 opensparviere Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2634 Bez ofensywy, myślę że wszyscy powinniśmy sobie odpuścić tą zabawę (przepraszam ten prawie nieobecny ułamek wygrywających) Kliknij aby rozwinąć... Spoko, jestem ale się nie gniewam
Bez ofensywy, myślę że wszyscy powinniśmy sobie odpuścić tą zabawę (przepraszam ten prawie nieobecny ułamek wygrywających) Kliknij aby rozwinąć... Spoko, jestem ale się nie gniewam
36,5K szwedzik Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2635 Shevardeni do przerwy @ 3.10 Kliknij aby rozwinąć...
88 jajo-sdz Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2636 A propos WTA,to zapamietajcie nazwisko Yastremska,spora przyszlosc przed nia... Kliknij aby rozwinąć... dobra z niej strzelba, widziałem trzeciego seta z Petkovic i dzisiaj da mi chyba zarobić z Kalinskayą
A propos WTA,to zapamietajcie nazwisko Yastremska,spora przyszlosc przed nia... Kliknij aby rozwinąć... dobra z niej strzelba, widziałem trzeciego seta z Petkovic i dzisiaj da mi chyba zarobić z Kalinskayą
W 181 wyar Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2637 Spoko, jestem ale się nie gniewam Kliknij aby rozwinąć... Podbijam,tez sie nie gniewam,trzeba cos po prostu wiedziec o tenisie,a nie grac "na nazwisko"... :razz:
Spoko, jestem ale się nie gniewam Kliknij aby rozwinąć... Podbijam,tez sie nie gniewam,trzeba cos po prostu wiedziec o tenisie,a nie grac "na nazwisko"... :razz:
W 181 wyar Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2638 dobra z niej strzelba, widziałem trzeciego seta z Petkovic i dzisiaj da mi chyba zarobić z Kalinskayą Kliknij aby rozwinąć... Da da,nie tylko Tobie...zarobic oczywiscie :grin: Petka wiadomo,brak formy i niezbyt inteligentny tenis,ale w 3 secie naprawde chciala,a mloda ja po prostu zniszczyla...
dobra z niej strzelba, widziałem trzeciego seta z Petkovic i dzisiaj da mi chyba zarobić z Kalinskayą Kliknij aby rozwinąć... Da da,nie tylko Tobie...zarobic oczywiscie :grin: Petka wiadomo,brak formy i niezbyt inteligentny tenis,ale w 3 secie naprawde chciala,a mloda ja po prostu zniszczyla...
D 99 domcab Użytkownik Kwiecień 26, 2017 #2639 Shanghai SIPG - FC Seoul FC Seoul over 1.5 @2.00 Kliknij aby rozwinąć... :grin:
26,3K karciarz Forum VIP Kwiecień 26, 2017 #2640 Przypominam, że jak podajecie typ, to nie zapominajcie o dopisaniu nazwy buka, co jest obowiązkiem.