Semtex
Użytkownik
Oni tu jeszcze mogą handlować, dwóch rodaków, a Troicki topka czajników i sprzedawczyków ????To Troicki dołożył do pieca... żenada
Oni tu jeszcze mogą handlować, dwóch rodaków, a Troicki topka czajników i sprzedawczyków ????To Troicki dołożył do pieca... żenada
Nie zartuj ze stawiales na Kasatkine w tym meczu po 1.4 z groszem... Moim zdaniem sie nie oplacalo,Vesnina to nie kelner... Co do meczu - moze wyciagnie,moze nie,spotkanie jest rowne...Ogląda ktoś kasatkine? Wyciągnie ten mecz?
Jak ona siedzi i płacze ???? Chyba krecz.Hibino @1,95, przebieg idealny do tego co pisał tu rano jeden gościu, ogarnie w trzecim secie, trzeba wejść![]()
Placze,bo uwaza,ze ja sedzia skrzywdzil,a nie z bolu. Zebys ty cos raz napisal madrego...Jak ona siedzi i płacze ???? Chyba krecz.
Raczej ciężko, Veshinie wszystko siedzi, a Kasatkina już poirytowana i słaby mecz w jej wykonaniuOgląda ktoś kasatkine? Wyciągnie ten mecz?
Nie ruszają mnie takie babskie cyrki ???? Obserwuję ten sport od lat ???? Nie ździwi mnie 0:6 w trzecim dla Japonki ???? Jak wróci do tego co grała w pierwszym secie to będzie dobrzeJak ona siedzi i płacze ???? Chyba krecz.
Ja napisałem, że płacze z bólu smyku? ???? Właczylem stream i widzę, ze siedzi i ryczy to napisałem bo teraz lepiej uważać, to tak jakby ci mama czipsy zabrała ????Placze,bo uwaza,ze ja sedzia skrzywdzil,a nie z bolu. Zebys ty cos raz napisal madrego...
Zgadzam sie, Japonka to bierze, taki przebieg meczu zawsze tak sie konczy.Nie ruszają mnie takie babskie cyrki ???? Obserwuję ten sport od lat ???? Nie ździwi mnie 0:6 w trzecim dla Japonki ???? Jak wróci do tego co grała w pierwszym secie to będzie dobrze![]()
Dawac anyang i czekamy na lige malezyjska, football azjatycki coraz bardziej mi sie podoba ????Over 2,5 w czechach u19 @2.10
Over 1,5 w tajlandii division 3 @2![]()
Szkoda, że chwilę nie poczekałem bo teraz już 2,30...przesadzili zdrowoZgadzam sie, Japonka to bierze, taki przebieg meczu zawsze tak sie konczy.
97%Under 92,5 w seulu naale under 100,5 dalo mi zwrot
![]()
+9,5 Anyang KGC @1.83 wjezdzam troszke mocniej
Dzieki za typ, czegos takiego chyba jeszcze nie widzialem jak w tym meczu ????
Anyang, lepsza drużyna,nie mogli już dwa razy pod rząd przegrac,choć strachu mi napedzili,bo grubo wszedłem.Dzieki za typ, czegos takiego chyba jeszcze nie widzialem jak w tym meczu ????