Wygrali 1-0 (atakując, w czym nie są najlepsi). Teraz w rewanżu będą grać swoją piłkę, czyli obrona i kontra. W tym się czują najlepiej. I wejdą. No tak grają, ja tego nie lubię, ale cóż
co gracie z NBA? ostatnie mecze zasadniczego dziś, ogólnie jestem zielony w tym ale czy warto iść co w LAL? GSW 1 miejsce murowane, to mecz raczej o nic? @9 na LAL wygląda nieźle, tym bardziej że mecz wcześniej GSW przegrało z Utah, kursik @6+
co gracie z NBA? ostatnie mecze zasadniczego dziś, ogólnie jestem zielony w tym ale czy warto iść co w LAL? GSW 1 miejsce murowane, to mecz raczej o nic? @9 na LAL wygląda nieźle, tym bardziej że mecz wcześniej GSW przegrało z Utah, kursik @6+
Panowie dziś odbędzie się mecz Nice 1 ligi
GKS Katowice - Miedź Legnica
kurs początkowo wynosił 2.44 teraz waha sięokoło 2.25 dla mnie ten kurs to totalne nieporozumienie, Miedź bije się po czołach kibice wywołują dużą presje przychodzą na treningi co się dobrze nie kończy słabe poprzednie mecze.
ja gram grubo bo to jakaś pomyłka
Dopiero z piątku na sobotę Pingwiny z Kurtkami. Lecz będzie dużo na tvp meczy więc jest na co czekać. Teraz czekam właśnie na Pingwiny i zobaczymy jak zagrają, pozdrawiam