>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Mam nadzieję, że Lester jakimś cudem przejdzie i pokara tych minimalistów, że też mi sie zachciało grać ich over 1,5, nigdy więcej
Ja tez pograłem over 1,5 i nie wypaliło
Wspułczuje ale oni są cieńcy tylko z karnego wygrali którego nie było

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Ja tez pograłem over 1,5 i nie wypaliło
Wspułczuje ale oni są cieńcy tylko z karnego wygrali którego nie było
Wygrali 1-0 (atakując, w czym nie są najlepsi). Teraz w rewanżu będą grać swoją piłkę, czyli obrona i kontra. W tym się czują najlepiej. I wejdą. No tak grają, ja tego nie lubię, ale cóż

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
co gracie z NBA? ostatnie mecze zasadniczego dziś, ogólnie jestem zielony w tym ale czy warto iść co w LAL? GSW 1 miejsce murowane, to mecz raczej o nic? @9 na LAL wygląda nieźle, tym bardziej że mecz wcześniej GSW przegrało z Utah, kursik @6+

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
co gracie z NBA? ostatnie mecze zasadniczego dziś, ogólnie jestem zielony w tym ale czy warto iść co w LAL? GSW 1 miejsce murowane, to mecz raczej o nic? @9 na LAL wygląda nieźle, tym bardziej że mecz wcześniej GSW przegrało z Utah, kursik @6+
Przegrało,bo chciało,Utah walczy miejsce z Cliperrs, dlatego Warriors dopuścili.

M 15

modygks

Użytkownik
Panowie dziś odbędzie się mecz Nice 1 ligi
GKS Katowice - Miedź Legnica
kurs początkowo wynosił 2.44 teraz waha sięokoło 2.25 dla mnie ten kurs to totalne nieporozumienie, Miedź bije się po czołach kibice wywołują dużą presje przychodzą na treningi co się dobrze nie kończy słabe poprzednie mecze.
ja gram grubo bo to jakaś pomyłka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom