no to ktoś Cię mocno oszukuje ????Bo mieszkam aktualnie w Londynie i co nieco słyszałem na temat tego meczu ???? Nie zmuszam Cię żebyś to grał ????
zamykam z ponad potrójnym zyskiemProponuje Rodionovą po 4,33. Za duzy kurs.
Weź wyluzuj, zapytałem normalnie dlaczego grasz ten i ten typ, potem sie chwalisz o jakichś doniesieniach żeby na końcu jak baba strzelać jakieś fochy i odwracać kota ogonem. Żałosne
Nie spinaj się. Po prostu kolega normalnie poprosił o więcej szczegółów na temat informacji którą rzekomo posiadasz. Jak już wyjeżdżasz z takim typem i masz ku temu przesłanki, to podziel się z innymi. Po to jest ten temat.
Banuj ????Weź wyluzuj, zapytałem normalnie dlaczego grasz ten i ten typ, potem sie chwalisz o jakichś doniesieniach żeby na końcu jak baba strzelać jakieś fochy i odwracać kota ogonem. Żałosne
Wiesz, że bukmacherka jest dla pełnoletnich? Wiek umysłowy też się do tego wlicza ????Banuj ????
Nie sprowokujesz mnie , miłego wieczoru ;>Wiesz, że bukmacherka jest dla pełnoletnich? Wiek umysłowy też się do tego wlicza ????
Poki co, ty to czynisz.Nie sprowokujesz mnie , miłego wieczoru ;>
Jedyne co chce to usłyszeć jakąś argumentację za bezsensownym(z mojej perspektywy) typem. Nie zdobyłeś się nawet na jedno zdanie a jedyne co serwujesz to śmieszki na poziomie gimnazjum.Nie sprowokujesz mnie , miłego wieczoru ;>
To samo pograłem jeszcze parę minut temu, szczerze mówiąc pokusiłbym się nawet o win Alkmaar, kursik ponad @7.Alkmaar x2@2 grubiej
mam nadzieje ze ktos skorzystałPo pierwszych dwudziestu minutach Arsenal wygląda o wiele lepiej jakby nie było tego "dołka" więc jak graliście WHU to radzę zastanowić się nad kontrą.