Rosol @ 2.28
chyba przelew nie dotarłSakharov jaki handlarz
6:1 -> 6:8 w TB.
2,75 Sakharov drugi set
Niekoniecznie U/O, ale ogólne wyniki.Piłka nożna, siatkówka, tenis.... Jakie tam się pieniądze pod stołem lub "w kopertach" przewijają, to aż głowa może zaboleć.Masz na myśli U/O w koszu?
Na prawdę w to wierzysz?Sakharov jaki handlarz
6:1 -> 6:8 w TB.
2,75 Sakharov drugi set
jak chce zaladowac gdzies paysafecard to wymagaja rejstracji i zalozenia konta...To pewnie jakiś chwilowy problem
mam dokladnie to samo, wlasnie tez mialem pisac postamial ktos taki problem z paysafe card? chcialem sobie wplacic na buka a tu takie cos :
PŁATNOŚĆ Z PAYSAFECARD
Niestety płatność nie mogła zostać zrealizowana. Cyfrowy portfel Skrill może być powiązany z tylko jednym kontem my paysafecard. Dlatego też nie jest możliwe korzystanie z różnych kont my paysafecard. Więcej informacji o doładowaniach cyfrowego portfela Skrill przy pomocy my paysafecard można znaleźć tu.
cos ktoś wie ??
sek w tym, ze konto psc mam oraz mam rowniez na nim hajs, wczoraj szlo normalnie, a dzisiaj tak jak widacjak chce zaladowac gdzies paysafecard to wymagaja rejstracji i zalozenia konta...
Mecz przyjazni ... sam pograłem 1 po 2.60Hej,wiecie cos o meczu Gks Tychy- Sandecja Nowy Sacz? Gospodarze potrafia grac tylko u siebie, goscie wyjazdami takze nie grzesza, nikt spasc z ligi nie chce ani awansowac takze wiec wychodzi ,ze Gks spokojnie ogrywa Sandecje by ta za wysoko nie byla.
Na GKS kurs ok. 2.55 w 365
Jaka wasza opinia?
juz myslalem ze konto musze zakladac na paysafe;/poszlo juz normalnie, wiec mozliwe ze jakis chwilowy blad u nich