>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Bullsy 29:49...kazdy unika Playoffow jak ognia Nie ma sensu walczyc o 8 msc...ciekaw jestem statystyk odnosnie ile teamow przechodzi 1sza runde playoffow jeslo wychodza z 8mego miejsca..

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Bullsy 29:49...kazdy unika Playoffow jak ognia Nie ma sensu walczyc o 8 msc...ciekaw jestem statystyk odnosnie ile teamow przechodzi 1sza runde playoffow jeslo wychodza z 8mego miejsca..
Ale przecież mają 7 miejsce i graliby z Cavs, lub 6 miejsce i z Raptors. Według mnie każdą z tych drużyn daliby radę ograć w PO, zwłaszcza Cavs, mają z nimi dobry rekord ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam
Polecam Cruzeiro 2,5 1.95
Albo połowa 0,5 1.35
London 0-0 umoczą mi ponad 3 tyś w konkursie
Nie było opcji zw meczu

Pozdrawiam wszystkich Przyjaciól na forum i tych co nie piszą :]

Ruskie 1-0 pięknie zaczeły

RUSKIE 1-1
LONDON 2-0
Cruzeiro 1-1 Połowa ✅
Czekamy na 1 gola

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Nie no w NY to leci jakiś gruby wał, to jest niesamowite żeby grać tak słabo! ????
dzisiaj walki jakich malo. Dzidiaj trzebabylo wylaczyc Excela i grac przeciw logice. Indiana w 1szej kwarcie 6/24 z rzutow...w 2giej kwarcie nie lepiej. Toronto prowadzilo jiz 19 pktami....a jednak Indiana wygrala az 17 ???? W Spursach 12:4 na 14:16...mozna bylo grac zadna nie zdobedzie 20 pkt w dwoch kwartach. W Wizardsach comback w 3 i 4tej kwarcie. To samo Cleveland. W Nuggets rzucaja 86 pkt na kwarte. Bullsy 20+ przegrywac. Nawet sie nie kryja z tym ze walki. W Spursach linia 160, w Nuggets 260 ???? ???? ???? Nie jestem zbytnio typem od teori spiskowych i fixow, ale takie cos sie rzuca w oczy.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Portland wygra 3cia kwarte @ 1.96 5Dimes stala stawka.Lilard dzisiaj 3/11 z rzutow w 1szej polowie. Wyczuwam cudowny comeback:p
@Up: Masz racje, dzisiaj na minus dosc sporo ze az 3 minusy nie bylyby wystarczajace. Powoli trzeba odrabiac.
W Denver jak sie postaraja to w double overtime zrobia 300+:p

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam
Polecam Cruzeiro 2,5 1.95
Albo połowa 0,5 1.35
London 0-0 umoczą mi ponad 3 tyś w konkursie
Nie było opcji zw meczu

Pozdrawiam wszystkich Przyjaciól na forum i tych co nie piszą :]

Ruskie 1-0 pięknie zaczeły

RUSKIE 1-1
LONDON 2-0
2-1 Cruzeiro✅
Piłeczka ładnie siadło jest moc a nie jakieś dziwne nba :grin:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Portland wygra 3cia kwarte @ 1.96 5Dimes stala stawka.Lilard dzisiaj 3/11 z rzutow w 1szej polowie. Wyczuwam cudowny comeback:p

@Up: Masz racje, dzisiaj na minus dosc sporo ze az 3 minusy nie bylyby wystarczajace. Powoli trzeba odrabiac.

W Denver jak sie postaraja to w double overtime zrobia 300+:p
23:28...⛔ ⛔ ⛔ Co wygrane to oddane...co za do kitu noc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom