>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Ludzie doradzcie gdzie teraz grać? Tak żeby nie było problemów oprócz sts itd Bo te ziemniaki mnie jednak wykoncza, pisałem kiedyś, że wcale nie są złe ślę serio cofam Te słowa i zwracam honor

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Ludzie doradzcie gdzie teraz grać? Tak żeby nie było problemów oprócz sts itd Bo te ziemniaki mnie jednak wykoncza, pisałem kiedyś, że wcale nie są złe ślę serio cofam Te słowa i zwracam honor
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

domell 454

domell

Użytkownik
Przecież znajomi wyciskają $$$ :grin:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Spoiler alert....Ktos kogos rozniesie minimum 3 pktami lub wiecej w 1szej kwarcie w meczu Indiany vs Toronto.
Ja przychylam sie do indiany i gram Indiana -0.5 1q @ 1.9 5Dimes Za 2 stale stawki.

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
mówiłem ze nie masz pojecia o czym piszesz ? to moze przypomne
za napisanie prawdy dostałem ostrzezenie na forum a ja tylko napisałem prawde

&#39;Nie jestem ani debilem ani nie mam dwunastu lat. Mam swoje zdanie na temat naziemnych bukow i mam prawo je wyrazić, śmieszy mnie tylko gdy ktoś pisze o limitach czy kartach obowiązkowych w sts, nic takiego nie ma i nie będzie akurat tu mam informację z pewnego źródła, jeśli nie wierzysz nie musisz ale minie rok czy dwa, i jak będziesz tworzyl kupon w sts bo nielegalne buki będą już całkowicie zakazane to przypomnisz sobie to co napisałem i pomyślisz, że jednak nie jest tutaj tak źle. &#39;

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
chciałbym takie izi mecze ???? męczarnie niesamowite, ale też pograłem, najważniejsze że plus ✅
Nie oglądałem ani nie śledziłem Roma zagrana z Leicester na tzw wyczucie. Na dzisiejsza noc są niesamowite perełki z NBA trzeba bedzie zagrać :cool:

wp76 911

wp76

Użytkownik
chciałbym takie izi mecze ???? męczarnie niesamowite, ale też pograłem, najważniejsze że plus ✅
Oglądałem to.
Izzi, bo mieli jeszcze &quot;aż 3 minuty&quot; do końca meczu (90+3), a strzelili już w 90 ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
nole 6,1K

nole

Forum VIP
MU over 0,5 gola
Sociedad over 0,5 gola

@ AKO 4,90
⛔

Obejrzałem ostatnie 30 min meczu w Hiszpanii. Coś koszmarnego. Takiego antyfutbolu dawno nie widziałem. Ten Real Sociedad jest tak potwornie słabą drużyną, że nie mam pojęcia jak oni są w pierwszej 10 w tabeli w Primera Division.

galica13 522

galica13

Użytkownik
eee no, ale myślałem że Chirico ogarnię bekę, a tu takie baty będą na własnej ziemi(dosłownie ziemi xD)
skreczuj cziriko bo to szkoda się ośmieszać rowerkiem i wyimaginowanymi kontuzjami

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom