Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
jest 9 spotkań dzisiaj w NBA i gram same dogi ????
końcówka sezonu, wszystkie wyniki dozwolone
zobaczymy co z tego wyjdzie, single i systemiki.
Powodzenia!!!
Cavs+11.5 ? no way. Bez Irvinga, Jamesa i Love;a także pewnie Thompsona zostaną rozstrzelani w pył . Miami jakie jest ale we własnej hali solidnie zza łuku. Ja idę w pewny blow out Heat Heat -11 pkt
1.86 Marathonbet
Cavs+11.5 ? no way. Bez Irvinga, Jamesa i Love;a także pewnie Thompsona zostaną rozstrzelani w pył . Miami jakie jest ale we własnej hali solidnie zza łuku. Ja idę w pewny blow out Heat Heat -11 pkt
1.86 Marathonbet
Wg. mnie przesada i dobrze to jest opisane w dziale. Miami to dalej dosyć przeciętna drużyna, która powinna z kretesem przegrać w 1 rundzie PO. Dodatkowo ostatnio w przeciętnej formie. Nawet bez tej trójki nie są wg. mnie tak dużym faworytem. Nawet jakby grali u siebie z Nets czy 76ers nie byliby takim faworytem a nie sądzę, by bez tych graczy Cavs byli słabsi od tych ekip.