chyba już można rozliczaćCP win @2. Mają o co walczyć
:grin::grin::grin:Beda kartki przy takim wyniku palace musi utrzymac taki wynik i gra na czas to kwestia czasu
a gdzieś są w ogóle?Jeśli ktoś ma ofertę na mistrzostwa PL w Lol'a to polecam ładować 2ga mapa Team DPD
Dzięki ArsenalJeszcze bts- nie @1.65, trochę kurs spadł ale robiłem kolację
Mam ten sam tripel plus:w singlu Rockets,
+ ako
Pacers+Bulls+Boston 1.70
Cavs+11.5 ? no way. Bez Irvinga, Jamesa i Love;a także pewnie Thompsona zostaną rozstrzelani w pył . Miami jakie jest ale we własnej hali solidnie zza łuku. Ja idę w pewny blow out HeatMam ten sam tripel plus:
Bulls -7,5
Indiana -8
Cabs +11,5
Rockets +7
Jezcze nie wiem czy nie dołożyć Hornets na plusowym bo trendy i staty mocno są za tym aczkolwiek absencja Walkera może być tutaj decydująca...
Wg. mnie przesada i dobrze to jest opisane w dziale. Miami to dalej dosyć przeciętna drużyna, która powinna z kretesem przegrać w 1 rundzie PO. Dodatkowo ostatnio w przeciętnej formie. Nawet bez tej trójki nie są wg. mnie tak dużym faworytem. Nawet jakby grali u siebie z Nets czy 76ers nie byliby takim faworytem a nie sądzę, by bez tych graczy Cavs byli słabsi od tych ekip.Cavs+11.5 ? no way. Bez Irvinga, Jamesa i Love;a także pewnie Thompsona zostaną rozstrzelani w pył . Miami jakie jest ale we własnej hali solidnie zza łuku. Ja idę w pewny blow out Heat
Heat -11 pkt
1.86 Marathonbet