>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Dostaliscie z bah to info przy logowaniu o zmianie warunków? Może mi ktoś skopiować? Bo mi przeskoczyła strona i nie przeczytałem. Płace reputem.

danny. 202

danny.

Użytkownik
Dostaliscie z bah to info przy logowaniu o zmianie warunków? Może mi ktoś skopiować? Bo mi przeskoczyła strona i nie przeczytałem. Płace reputem.
B. Zasady zawierania zakładów

14. Jeżeli anulowane/przerwane spotkanie zostanie ponownie rozpoczęte w ciągu 48 godzin, zakłady zostaną rozliczone na podstawie rezultatu wznowionego zdarzenia. Wyjątek stanowią zakłady na baseball: jeżeli nowe spotkanie nie rozpocznie się tego samego dnia, zakłady zostaną rozliczone kursem 1.00.

34. Zakłady na eSport rozliczane są na podstawie wyników ogłoszonych przez organizatora zawodów lub wyników uznanych za oficjalne. Podane czasy rozpoczęcia meczów są czasami przybliżonymi. Wszystkie zakłady zawarte przed rzeczywistym rozpoczęciem spotkania pozostają ważne. Jeśli nazwa drużyny zostanie zmieniona, wszystkie zakłady postawione na tą drużynę pozostają ważne. Jeśli mecz został rozstrzygnięty po dogrywce, wynik ten (po dogrywce) jest brany pod uwagę przy rozliczaniu zakładów handicap (spread). Jeśli standardowa liczba rund/map w grze zostanie zmieniona, wszystkie zakłady handicap oraz na łączną liczbę rund/map zostaną rozliczone po kursie 1.00. Jeśli zawodnik lub drużyna zrezygnuje przed rozpoczęciem turnieju lub meczu, wszystkie zakłady na zwycięstwo lub awans danego zawodnika/drużyny w danym turnieju/grze zostaną rozliczone po kursie 1.00. Jeśli runda lub mapa nie zostanie dokończona, wszystkie nierozliczone zakłady zostaną anulowane. Ewentualne powtórzenie rundy lub mapy będzie rozpatrywane oddzielnie. W zakładach &quot;first blood&quot; liczą się jedynie wyeliminowania dokonane przez przeciwną drużynę/zawodnika. W zakładach dotyczących obiektów/budynków (np. pierwsza wieża, pierwszy inhibitor), nie ma znaczenia, w jaki sposób dany obiekt/budynek został zniszczony.
H. Klient

7. Klient potwierdza, że nie posiada więcej niż jednego konta w bet-at-home.com i nie posiadał w bet-at-home.com oraz u innych usługodawców zakładów online kont, które zostały zamknięte lub zablokowane.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom