>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam i Powodzenia wszystkim
Czekam na Brazylie w futsalku ,hokej mi zabiera kase i Piłka Czilijska ????:-(
A sporo poszło w Union espaniola ???? Już niegram piłki jak walą wole hokeja Luxemburg pewny turniej w Bułgari
Brazylia se jaja robi normalnie w futsalu kurde handi zagrożone ????
Nic nie idzie dzisiaj wszystko się sypie jak moje życie

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Brazylia 6-3 dziękuje weszło handi ale było nerwowo ,ale piłka zrypała 1-0 ????
Argentyna ładnie jedzie 3-0 futsal mój dzisiaj nie zawodzi ,piłka tragedja co sie dzieje w niej niemam pojęcia ,Hokej siada większe 50% tak czuje ,moze się myle z tą skutecznością umnie
Przepraszam niewiem dokładnie ile procent mam na hokeju ale nie 100% tego na bank niemam

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Siemandero Wszystkim. Wlasnie sprawdzam wyniki z NBA z ciekawosci i co slysza moje oczy! Cavs 18:44 w 4tej? Co to Filipiny czy jak? ???? haha

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Siemandero Wszystkim. Wlasnie sprawdzam wyniki z NBA z ciekawosci i co slysza moje oczy! Cavs 18:44 w 4tej? Co to Filipiny czy jak? ???? haha
Czołem, ATP, ja miałem sporo pobrane na Atlanta w pre po 2,70, czujesz to,co tam się stało:] ???? ????
Teraz cisnę na Lakers,też po 2,75.
P.S. Ciekawi mnie kurs Miami-Cleveland,bo Heats to biorą, Cavs,to jest patologia teraz.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Czołem, ATP, ja miałem sporo pobrane na Atlanta w pre po 2,70, czujesz to,co tam się stało:] ???? ????
Teraz cisnę na Lakers,też po 2,75.
P.S. Ciekawi mnie kurs Miami-Cleveland,bo Heats to biorą, Cavs,to jest patologia teraz.
Ja nba odpuscilem. Teraz mam 2 ligi na oku.Trzymaj kciuki i Gratulacje Atlanty ???? .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom