D
0
dutra
Gość
U ruskich też często da się punkt wcześniej pograć albo cofnąć kupon w razie punktu.
No wje*ałem się ładnie od ranaAle plażowicze koncertowo potopili 1 set
Nie zapłacili rachunków:grin:I czemu w ogóle jest tam tak słabe światło.
Niemcy fajnie zagrali. W pierwszym secie mieli 18-13 i nagle przestali grać. Sędziowie też kilka decyzji dziwnych. Ponadto ciekawe co odjebali z oświetleniem.
Juventus u19 do przerwy @ 1.61
Nie ma nic ciekawego. Wczoraj były niezłe bety, to Lopez z PCB postanowili zabawić się w juniorów i dwa sety oddać tak gładko, ze uwalili handi.Masz jakiegoś debla na dzisiaj?
live gdyby ktoś chciał oglądać http://www.iihf.com/competition/600/live-stream/Hokej: WCH IIA Belgia - Australia 1 @ 2,55
mecz w Galati (Rumunia) Australia z niższej dywizji, tabela tak się ułożyła że przy ich wygranej mają jeszcze szanse awansuj wyżej, ale ja nie wierzę w taki scenariusz, jak na moje to kurs zawyżony mecz 50/50 Belgowie to drużyna idąca na żywioł jak odpalą to rozniosą rywala jak nie to dostaną sporą do swojej, ja im zaufam
6/12 Szczecin 3/9 Krosno 2Q 5minKrosno na mecz chyba nie dojechało, są gdzieś staty za 3 w meczu?
oglądasz mecz? jak to wygląda bo widzę trochę sieroty odrabiają -10 po czym za chwilę znowu mają -8 warto się w nich pchać?6/12 Szczecin 3/9 Krosno 2Q 5min