>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
nie znam sie na ufc, mowie to z przebiegu walki. Kursy byly rowne, wiec myslalem ze bedzie zaciety pojedynek
Nie mam pojecia dlaczego kursy były wyrównane ale Błachowicz to jedna z najwiekszych miernot w UFC. Gdyby nie to że w tym roku bedzie jeszcze gala w Gdańsku to pewnie już dawno wyleciałby na zbity pysk.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
krotkie pytanie, moze ktos zna odpowiedz. Jesli mamy Europejski handicap -3. kursy sa: 1.2(home), 15(remis), 2.5(gospodarz). Remis jest jesli handicap jest remisem, czy sam wynik? Np 48:45...48-3 = 45...a wiec jest rozliczone jako przegrane lub zwrot czy jako 15? Jak to sie ma przy wyniku 45:45?. Mowa tutaj o koszykowce ale EH pewnie tak samo dziala w kazdej dziedzinie. Z gory dzieki za odpowiedz.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Mi się zdaje jak 3 wygrają to zwrot inna opcja przegrana ,tak chyba że się myle .przeważnie gram hokeje z handi -1 jak wygrywają 1 to zwrot a każdy inny wynik przegrana
Pozdrawiam chyba że wygrają 2 to mam wygrane

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
krotkie pytanie, moze ktos zna odpowiedz. Jesli mamy Europejski handicap -3. kursy sa: 1.2(home), 15(remis), 2.5(gospodarz). Remis jest jesli handicap jest remisem, czy sam wynik? Np 48:45...48-3 = 45...a wiec jest rozliczone jako przegrane lub zwrot czy jako 15? Jak to sie ma przy wyniku 45:45?. Mowa tutaj o koszykowce. Z gory dzieki za odpowiedz.
-3 oznacza że jednej z drużyn odejmowane są 3 punkty. Jeżeli było 45:45 to wygrywa drużyna bez ujemnych punktów. Czyli kurs 15 jest na wynik 48:45

ferdzio1 87,6K

ferdzio1

Użytkownik
krotkie pytanie, moze ktos zna odpowiedz. Jesli mamy Europejski handicap -3. kursy sa: 1.2(home), 15(remis), 2.5(gospodarz). Remis jest jesli handicap jest remisem, czy sam wynik? Np 48:45...48-3 = 45...a wiec jest rozliczone jako przegrane lub zwrot czy jako 15? Jak to sie ma przy wyniku 45:45?. Mowa tutaj o koszykowce. Z gory dzieki za odpowiedz.
Europejski handicup -3 przy wyniku 48-45 daje remis z @ 15

U 0

Gość
To ja źle podpowiedziałem na kosza Sorka
Panowie tasmy mi nie wchodzą 1 błąd zawsze mam ,pora grać single ,kurde piłka ładnie siadła z ako ponad 2 a hokej 1 mecz odwali ????
Trudno teraz gram same single jedynie z piłki na gole można zrobić taśme z 1,5 co wy nato dobry pomysł czy robić ako z piłki 1.50 .Bo niemam pomysłu na Koszu przegrałem pewniku kurde 1.05 to jest parodja co sie dzieje z koszem :-:);/:
Hokej wyciągną z 2-3 na 4-3 ale farcika mam
Dziękuje nerwy są straszne na tasmach
Ciekawe czy Chiny pojadą Turków mam -1 nie chciałem grac -3 1.66 a -2 1.55 wolałem dac minimalną linie

U 0

Gość
Chiny 1-0
no tak czułem 1 hokej nawalił zw meczu mam a oni przegrywają cieżko wyczuć play offy
Medice tigers polecam o 3:30 kurs koło 1.70 umnie w temacie jest ten hokej Canada Whl
Nigdy więcej taśm z hokeja tylko single !!!!!!
Bo szkoda kasy tracić nawet 100zł na tasmy jak można singielka walnac za tysiaczka i wejdzie

U 0

Gość
Medica 2-0 ładnie zaczeli
3-2 ale kelova 0-0 1 tercja oby wygrali normalnie i będzie git

prezes96 27,8K

prezes96

Użytkownik
Chyba pokocham Fortunę za granie LIVE, takich opóźnień w stosunku do wyniku dawno już nigdzie nie widziałem.
Wczoraj Porto rzuciło bramkę na 24:25 kurs na nich złapałem 4,50 mimo że na STS było już 2,30
Dzisiaj tego Ivashke z Melzerem, kiedy w 10 gemie Melzer serwował i prowadził Ivashka 15:0 było 1,78, a za chwile już 15:15 i nadal udało mi się za 1,78 postawić

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom