No włąsnie to jest ten ból że jestem kierowca i siedze obecnie w niemczech.W Cyfrowym Polsacie Eleven i Eleven Sports cały weekend są za free.
Kanały 225 i 226
Chcesz to Ci udostępnie swoje nc+go. Masz wszystkie sportowe kanały tam dostępne. Ja z tego praktycznie nie korzystamNo włąsnie to jest ten ból że jestem kierowca i siedze obecnie w niemczech.
jak jestes w niemczach to zobacz sobie dazn.deNo włąsnie to jest ten ból że jestem kierowca i siedze obecnie w niemczech.
Tottenham-Watford
Harry Kane gol
@5.50
iForbet
Harry wraca po ciężkiej kontuzji, rezultat meczu już znany, myślę, że drużyna spróbuje pograć pod niego by coś ustrzelił, ewentualnie jakiś karny, to też raczej podejdzie. Dziś Tottki całkowita dominacja, więc liczę na jeszcze jakieś bramki. Typ oczywiście lekko zagrany.
http://www.sport247.live/en/player/58e8a2fb80db4928984996/4/116/58e8e99cea584/GornikLeczna-WislaPlock/768/432Hansa dzięki , zaraz się będe bawił.
Prosze o konkretny link do meczu naszej kochanej ekstraklasy Górnika i Wisly.
jak robię konto to i tak muszę podawać nr karty ?ELEVENSPORTSKWIE17
Wybierając pakiet eleven na 72h i wpisując ten kod promocyjny na dole strony mamy darmowy dostęp do eleven. Dziś derby Madrytu więc nic tylko korzystać!