http://www.streamcomando.com/en/stream/tottenham-watford-90347/hd-engstream do tottenhamu ktoś coś ?
Espanyol - Alaves @ over 0,5 gola w 1 poł. 2,94
Espanyol - Alaves over 0,5 do przerwy @ 2.61
Rogi
za duzy przestoj zaraz po typie, trzeba bylo poczekacbardzo otwarty mecz w londynie, korki wchodza az milo pewnie tam koledze wyzej
o7,5 do przerwy @2.05 sts
Jak wykupiłeś premium?Działa Wam wizja.tv? Sobota i prace techniczne....Szacun Jedyny dzień gdzie mogę przysiąść przy dobrym meczu i piwie ???? Wkurzyli mnie.
Jeśli chcesz oglądnąć coś z laligi/seriea/ligue1 to łap:Działa Wam wizja.tv? Sobota i prace techniczne....Szacun Jedyny dzień gdzie mogę przysiąść przy dobrym meczu i piwie ???? Wkurzyli mnie.
Próbowałem moją master card tydzień temu, ale nie dałem rady. Nie mam pojęcia dlaczego. Poprosiłem tu w dziale, by ktoś kupił mi kod, a ja prześlę mu na skrill więcej za fatygę. No i jedna dobra dusza to za mnie załatwiła. Szkoda, że nie mają skrill, lub paysafe, mieli by dużo więcej abonamentów.Jak wykupiłeś premium?
Ja jak chce kupić kod premium to mi sie pokazuje w funtach i kartami master cart ,visa itp. A chce płacić szybkim przelewem24,mozna tak?
Totki - Watford @ over 0,5 gola w 1 poł. 1,45
Kurs mały, ale to powinno wejść gładko.