>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Rodzers 4-1 ładnie gra a kursik 1.70 dałem ten mecz umnie w temaciku jest kuponik
Ja jestem cieńki z koszykówki mexyk pogram sobie z hokeja za sporą stawke jak nie będzie limitu bo jak daje stawki wyskakuje ile moge najwięcej dać w moim buku ,ale jest super dużo opcji ma i super
Regina będzie under niestety to drużyna owerowa była ,ale to sa play offy i oni się zazwyczaj bronią bo każdy chce awansować do dalszych gier ,teraz wiem ze niema co grać na gole ,Staty nieraz się mylą jak widać
Pozdrawiam niech rodzers wygra bedzie git ????

U 0

Gość
Sock jedziesz po wygraną dla Tomeczka :cool::]:spokodfhgfh:????????

Musisz wygrać mój przyjacielu nie zawiedź mnie bo dużo poszło na ciebie :razz:

3-6 co za mosiek ????
Jestem bardzo wkurzony przez pacjenta strace sporo ,trudno ,tenisa niema co grac pucharowych jak widze :?:;/::-|:-(

U 0

Gość
✅✅ 239, ale spokojnie mogłoby się obyć bez nerwów gdyby Hawks zagrali mądrzej, a ten faul przy rzucie za 3 to już w ogóle ????
Gratulacje
Sock chyba się wzioł do gry widze oby bo sporo pójdzie przez faworyta
Oby Regina wygrała 2-0 będzie zyska anie zwrot jak 1-0 ciągle jest

U 0

Gość
Sock już pajacuje ???? kurde ten tenis to tragedja jest normalnie szkoda kasy na takie coś ????
Miłego dnia ja ide spać za dużo przegrałem na Reginie i wszystko wtopie na Tenisie ????
Spokojnego dnia wszystkim ????

K 103

kuchar1988

Użytkownik
Kanały ELEVEN SPORTS możesz oglądać mając aktywną subskrypcję. Zaloguj się na swoje konto lub zakup wybrany przez siebie pakiet i ciesz się sportem na najwyższym poziomie!
Żeby móc sie wogóle zalogować to trzeba mieć chyba wykupione....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom