>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Wiecie co mnie wkruwia?
Ze Michał Wiśniewski wie wiecej i mówi bardziej rzeczowo od tych kolesi z PiSu i totalizatora sportowego.
I że wiara wrzuca zakłady bukmacherskie i pokera do jednego worka z automatami.
I to jak Wiśniewski gasił ministra raz po raz. Z tym zablokowaniem internetu Michał go wywołał do odpowiedzi to prowadzący przerwał rozmowę, jak zaczął ten minister mówić, że w 100% zablokują, żeby się nie skompromitował :p

ninja 71

ninja

Użytkownik
Wiśniewski 10x mądrzejszy od pozostałych lipa ten minister jeszcze coś gadał że te firmy nielegalne które okradały państwo nie będą mogły ubiegač sie o licencje hah

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Valencia-Celta

Valencia over 8.5 roga
@2.35
iForbet

60&#39; Gospodarze mają 6 rzutów rożnych, grają mocniej do przodu i czuje, że jeszcze ten mecz wezmą, Do nabicia przez nich 3 korki, myślę izi,a kurs jak dla mnie za wysoki.
Bramka zabiła rożne... ⛔

kubasoton 1,8K

kubasoton

Użytkownik
Valencia-Celta

Valencia over 8.5 roga
@2.35
iForbet

60&#39; Gospodarze mają 6 rzutów rożnych, grają mocniej do przodu i czuje, że jeszcze ten mecz wezmą, Do nabicia przez nich 3 korki, myślę izi,a kurs jak dla mnie za wysoki.

w drugiej połowie był.....1 rzut rożny:;/: czy to normalka? bo z reguły nie gram na rzuty rozne.
ja dla odmiany miałem pograne Celta +5.5 po 1 polowie po 2.00 i fuksem weszło

caveman 1,8K

caveman

Użytkownik
Panowie nie ma dla nas szansy aby to co było wróciło nie w przeciągu tych 2 lat może po następnych wyborach...Fakt Wiśniewski nieźle zaginał tego ministerka ;)

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
w drugiej połowie był.....1 rzut rożny:;/: czy to normalka? bo z reguły nie gram na rzuty rozne.
ja dla odmiany miałem pograne Celta +5.5 po 1 polowie po 2.00 i fuksem weszło
Było dużo sytuacji przy lini, ale niestety bez roga. Dużo strzałow też, ale wszystko łapał. No szkoda, bo skrzydła Valencii latały dziś jak na dopingu :grin:

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Janczyk: to jest dobra ustawa i tyle ????
Nic wielkiego,nowego tutaj się nie dowiedziałem. Wiśnia tylko potwierdził, że żaden zagraniczny buk nie wejdzie na polski rynek przy tym podatku i tutaj na cuda nie ma co liczyć. No chyba,że jakieś krzaki typu bwin.
Najlepiej poker, zakłady wrzucić do jednego wora z automatami i po co więcej na ten temat rozmawiać ;)
Z resztą Pospieszalski też zielony w tym temacie. Przynajmniej na takiego wyglądał.
Mnie to tylko rozbawiło zdanie, że oni będą pomagać ludziom grającym na automatach wyjść z uzależnienia. Już to widzę :grin:

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam wszystkich
Myślę można próbować Szwedki zw meczu ponad 2 kurs
ja dałem +3 Szwedki na live za wszystko ????
Ruskie słabe są moim zdaniem jutro będzie pogrom przez Usa Niemki i finał Canada-Usa 1 mecz wygrało Usa 2-0 w grupie Canadyjki też wzieły rewanż z Finkami bo przegrały 3-4 a dzisiaj wygrywają

kuza45 121

kuza45

Użytkownik
Witam wszystkich
Myślę można próbować Szwedki zw meczu ponad 2 kurs
ja dałem +3 Szwedki na live za wszystko ????
Ruskie słabe są moim zdaniem jutro będzie pogrom przez Usa Niemki i finał Canada-Usa 1 mecz wygrało Usa 2-0 w grupie Canadyjki też wzieły rewanż z Finkami bo przegrały 3-4 a dzisiaj wygrywają
Dajesz coś na Futsal o 24 Brazylia - Boliwia? pogrom sie szykuje raczej

matiee 407

matiee

Użytkownik
Szkoda tylko, że nikt z tych co robią ustawy i nowelizacje różnorakie tak naprawdę nie zapoznał się ze sprawa tak w 100 procentach.

Przykład?
Mój brat nie grał nic a nic i nie miał pojęcia o bukmacherce itp.
Parę razy pogral okazjonalnie u stacjonarnego ziemniaka i się zasnatowil i poszukał w necie i pytał mnie czemu w pl jest tak a w innych krajach inaczej itp.
I przyznał mi rację, że tak jak jest teraz to nie ma.racji bytu.

U 0

Gość
Dajesz coś na Futsal o 24 Brazylia - Boliwia? pogrom sie szykuje raczej
Nie zauważyłem ale brak kasy mam w buku wszystko w live władowałem +3,5 Szwecja 1,05 a chciałem przed meczem grać zw Szwedek jak coś znajde jakiś dobre handi to zapodam tutaj ale możesz grac na Połowy albo na gole Brazylia mistrze sa w Halowej
Dziękuje za przypomnienie zaraz zapodam jakieś typki albo na live grać jak będzie po 1 połowie :cool:
Dziękuje i przepraszam nie patzryłem na futsal tylko hokeje :;/::-(
Brazylia -6 wygląda ładnie 1.60 to bym raczej pograł ale brak siana a na połowy niema jedynie na live grać

U 0

Gość
Brazylia -3 1.88 tez nieżle wygląda połowa powinno być 4 gole Brazyli moim zdaniem
God nieznam się na Nba ????

Brazylia -2,5 1.53 połowa oczywiście na marathonbecie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom