loj99
Użytkownik
no bardzo wartościowi ludzie się wypowiadają wzięli 3 terapeutów i można rozmawiać....Panowie polecam włączyć TVP 1
no bardzo wartościowi ludzie się wypowiadają wzięli 3 terapeutów i można rozmawiać....Panowie polecam włączyć TVP 1
trzeba było wziąć przedstawiciela z forum :]Wiecie co mnie wkruwia?
Ze Michał Wiśniewski wie wiecej i mówi bardziej rzeczowo od tych kolesi z PiSu i totalizatora sportowego.
I że wiara wrzuca zakłady bukmacherskie i pokera do jednego worka z automatami.
Byli inni goście, są następni.no bardzo wartościowi ludzie się wypowiadają wzięli 3 terapeutów i można rozmawiać....
Celta over 1.5 @1.8 ez
teraz włączyłem po robocie :grin:Byli inni goście, są następni.
I to jak Wiśniewski gasił ministra raz po raz. Z tym zablokowaniem internetu Michał go wywołał do odpowiedzi to prowadzący przerwał rozmowę, jak zaczął ten minister mówić, że w 100% zablokują, żeby się nie skompromitowałWiecie co mnie wkruwia?
Ze Michał Wiśniewski wie wiecej i mówi bardziej rzeczowo od tych kolesi z PiSu i totalizatora sportowego.
I że wiara wrzuca zakłady bukmacherskie i pokera do jednego worka z automatami.
Valencia-Celta
Valencia over 8.5 roga
@2.35
iForbet
60' Gospodarze mają 6 rzutów rożnych, grają mocniej do przodu i czuje, że jeszcze ten mecz wezmą, Do nabicia przez nich 3 korki, myślę izi,a kurs jak dla mnie za wysoki.
Było dużo sytuacji przy lini, ale niestety bez roga. Dużo strzałow też, ale wszystko łapał. No szkoda, bo skrzydła Valencii latały dziś jak na dopingu :grin:w drugiej połowie był.....1 rzut rożny:;/: czy to normalka? bo z reguły nie gram na rzuty rozne.
ja dla odmiany miałem pograne Celta +5.5 po 1 polowie po 2.00 i fuksem weszło
Dajesz coś na Futsal o 24 Brazylia - Boliwia? pogrom sie szykuje raczejWitam wszystkich
Myślę można próbować Szwedki zw meczu ponad 2 kurs
ja dałem +3 Szwedki na live za wszystko ????
Ruskie słabe są moim zdaniem jutro będzie pogrom przez Usa Niemki i finał Canada-Usa 1 mecz wygrało Usa 2-0 w grupie Canadyjki też wzieły rewanż z Finkami bo przegrały 3-4 a dzisiaj wygrywają
Nie zauważyłem ale brak kasy mam w buku wszystko w live władowałem +3,5 Szwecja 1,05 a chciałem przed meczem grać zw Szwedek jak coś znajde jakiś dobre handi to zapodam tutaj ale możesz grac na Połowy albo na gole Brazylia mistrze sa w Halowej