Z tego co chwile oglądałem to Las Palmas nie istniało, choć nie ukrywam przyda mi się ich brameczka bo mam btsa pogranego pre Wstrzymałbym się, do obserwacji i ewentualnie wtedy coś powalczyć ????Warto w Hiszpanii BTS ??
Tyle razy było mówione o reddicie że aż mi się nie chce o tym pisaćOglada ktoś NBA ? Bo mam pytanie gdzie obejrzeć cos na necie, bez syfu ? Macie jakies strony ?
warto ogladam Las Palmas sie budziWarto w Hiszpanii BTS ??
to nie pisz, bo nie chce mi sie twoich wypocin czytacTyle razy było mówione o reddicie że aż mi się nie chce o tym pisać
Lecimy z tematem dalej.
Viking-Tromso
Viking win
@2.90
iForbet
Vikingowie bardzo mocni u siebie, rzadko kiedy przegrywają. W tym spotkaniu zdecydowanie dominują i liczę,że w końcu coś wbiją, bo są po prostu lepsi. Dodatkowo zdarza im się pograć 3vs3. Tutaj wypada na zwycięstwo gospodarzy, ale to taka minimalna statystyka.
Dla mniej odważnych:
over 2.5 FT
@1.65
Ale nie wypocin, po prostu reddit i tyleto nie pisz, bo nie chce mi sie twoich wypocin czytac
reddit.com/r/nbastreamsTyle razy było mówione o reddicie że aż mi się nie chce o tym pisać
Las Palmas 3 gol @ 2,85
http://www.totalcorner.com/match/todayKoledzy jest strona która live pokazuje ilość strzałów itp jak było na bet?
W końcu przełamanie, ale przy tych break pointach co miała to już dawno powinna tego seta wygraćMam nadzieję, ale już kolejny raz próbuje przełamać i bez rezultatu.