:grin::grin::grin::grin:Widze coraz wiecej pracownikow STS sie rejestruje na forum
Niech idą ssać gdzie indziej... :grin:Widze coraz wiecej pracownikow STS sie rejestruje na forum
Coo więcej łamali 8 kwietnia rok temu, ja wjechałem już grubo, najwyżej się przejadę : DRoda-Zwolle
Roda
@4.90
iForbet
Pachnie mi tu łamakiem, Zwolle w obronie puszcza do strzałow prawie za każdym razem,zero zaangazowania i celowe straty. Roda tylko strasznie nieskutecznie. Do informacji łamali już ze sobą. Za drobne atakuje ????
ed. sędzia właśnie nie gwizda karnego dla Zwolle ????
2-1 !!! zamykać, kontrować, liczyć hajs i opijać ????Roda-Zwolle
Roda
@4.90
iForbet
Pachnie mi tu łamakiem, Zwolle w obronie puszcza do strzałow prawie za każdym razem,zero zaangazowania i celowe straty. Roda tylko strasznie nieskutecznie. Do informacji łamali już ze sobą. Za drobne atakuje ????
Leci repka, dopiero co wróciłem z pracy i od razu pensja do przodu.2-1 !!! zamykać, kontrować, liczyć hajs i opijać ????
Petarda wpadła do wody 1-0
FC Kopenhaga do przerwy @ 1.83
Konyaspor - Sivasspor over 1.5 @1.7
+
Spears/Srebotnik 1.24
=
2.1
Polecam.
Piękny łamaczek 2-1 pasywność obrońców Zwolle w koncówce pobiło wszystko :grin:Roda-Zwolle
Roda
@4.90
iForbet
Tylko cieniasy zamykają.2-1 !!! zamykać, kontrować, liczyć hajs i opijać ????
zdecydowanie livetv.ruOglada ktoś NBA ? Bo mam pytanie gdzie obejrzeć cos na necie, bez syfu ? Macie jakies strony ?