>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
U18 Kobiety ????
Białoruś - Słowenia
Słowenia wygra
Unibet: 9.50
Przy 1:0 w setach w plecy ???? .
Ten set wyglądał tak: 9:16 -&gt; 15:16 -&gt; 15:23 -&gt; 20:25 ???? . Runy po kolei 6 dla jednych, a potem 7 dla drugich xD. Kto zagrał, niech zamyka, by potem nie było płaczu ???? . Przy stanie 1:1 w setach kurs na Słowenię spadł na 2.90 ???? . Ja zostawiam do końca i jako jedyny będę pewnie żałował ???? .

matiee 407

matiee

Użytkownik
tak to zazwyczaj jest.
faworytowi nie idzie w 1 połowie, wchodzą do szatni trener wskaże to co mają poprawić i jazda duszenie od pierwszej minuty drugiej połówki :p
i tak też było w tym przypadku ????

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Myślałem, że tylko u bab i to U18 takie serie ???? . Belgorod chyba dostanie lanie do 0. Muserski zablokowany i to wystarczy ???? . Run z 8:7 - 21:10 ???? .

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Warcholak z Arki mówi w przerwie: Wigry grają w piłkę, a my za nimi tylko biegamy!
niech powie prawdę, że grają przeciw Nicińskiemu (trafiła kosa na kamień :grin::grin::grin: Niciński jeszcze jako zawodnik Zagłębia też grał przeciw trenerowi Szarmachowi i zwalili klub do 2 ligi, też nomen omen byłemu piłkarzowi :grin ????

seedmenn 171

seedmenn

Użytkownik
mi się na szczęście udało połapać Radionovą po @2,9 i juz zamknięte z prawie pełnym zyskiem.

Babos - Kerkhove, trzeba łapać handicapy na Lesley, na pewno powalczy.
Na czym grasz, że cahs out jest aktywny i zamykasz z zyskiem ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom