slomiany400
Użytkownik
x2 na gości do gry?Do dupy typ, z jakiegoś powodu bijący się o awans Hannover zaczął grać z kontry u siebie z Norymbergą oO
x2 na gości do gry?Do dupy typ, z jakiegoś powodu bijący się o awans Hannover zaczął grać z kontry u siebie z Norymbergą oO
Ten set wyglądał tak: 9:16 -> 15:16 -> 15:23 -> 20:25 ???? . Runy po kolei 6 dla jednych, a potem 7 dla drugich xD. Kto zagrał, niech zamyka, by potem nie było płaczu ???? . Przy stanie 1:1 w setach kurs na Słowenię spadł na 2.90 ???? . Ja zostawiam do końca i jako jedyny będę pewnie żałował ???? .
Ehh i 1/0...Norymberga [email protected] ja w to wchodzę po obejrzeniu 1 połowy
Jak widać nie ????x2 na gości do gry?
weszło :grin:ja 300 mogę postawić :grin:
niech powie prawdę, że grają przeciw Nicińskiemu (trafiła kosa na kamień :grin::grin::grin: Niciński jeszcze jako zawodnik Zagłębia też grał przeciw trenerowi Szarmachowi i zwalili klub do 2 ligi, też nomen omen byłemu piłkarzowi :grin ????Warcholak z Arki mówi w przerwie: Wigry grają w piłkę, a my za nimi tylko biegamy!
mi się na szczęście udało połapać Radionovą po @2,9 i juz zamknięte z prawie pełnym zyskiem.
poszło szybciej niż myślałem
Na czym grasz, że cahs out jest aktywny i zamykasz z zyskiem ?mi się na szczęście udało połapać Radionovą po @2,9 i juz zamknięte z prawie pełnym zyskiem.
Babos - Kerkhove, trzeba łapać handicapy na Lesley, na pewno powalczy.
Gram na 1x, ale ten zakład akurat na STS.Na czym grasz, że cahs out jest aktywny i zamykasz z zyskiem ?