>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Na iForbecie już @4.20 ???? nie wiem czy tak spadł kurs, czy taka różnica u buków...
Nie, po prostu u bab w U18 są okresy ???? . Z 10:2 może być 11:13 i w drugą stronę xD. Z 12:18 robi się też 25:20 ???? . Dlatego warto brać i zamykać czasami, a czasem nie, dużo od farta zależy. Ja dziś nie zamknąłem Polek i żałuję, obym teraz nie żałował ???? .

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka , LM
Godzina: 18:30
Spotkanie : Zenit - Belgorod
Typ: Zenit -2,5 handi setowe
Kurs: 1,78
Analiza:
Bardzo ciekawy mecz LM pomiedzy dwoma druzynami z Rosji. Zenit moim zdaniem wygra 3-0. Oba zespoly graly ze sobą 26 marca . Zenit zmiazdzyl Belgorod. Ogladalem ten mecz i widac bylo jaka roznica dzieli te zespoly. Jedyną niewiadomą jest czy Zenit nie rozluzni sie i nie straci jednego seta , bo dwoch nie straci na pewno! Jednak jestem przekonany , ze nie beda chcieli dac cienia szansy dla przeciwnikow . Kazdy set potraktuja tak samo !! Na 100% zagraja. Zenit to klasa sama w sobie - Anderson, Leon, Michajlow, Salparov, do tego wybitny rozgrywajacy Budko i srodkowy Volvich . Belgorod to Tetuchin i oczywiscie Dima Musersky . Wyeliminowanowanie jego to polowa sukcesu. Powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom