funkacid
Użytkownik
Ciekawe za ile Polki sprzedały mecz Serbkom? 18 letnie dziewczyny... szkoda słów ????
naprawde wierzysz w takie bzdury? przykro, ze nie weszlo ale...
Ciekawe za ile Polki sprzedały mecz Serbkom? 18 letnie dziewczyny... szkoda słów ????
GKS do przerwy probuje @3.25
ja nie wierzę, ja wiem :grin:naprawde wierzysz w takie bzdury? przykro, ze nie weszlo ale...
ja 300 mogę postawić :grin:Oglada ktos 1 lige? Na Znicz to score 2.62 wyglada ciekawie, chlopaki walcza o utrzymanie, a gks ma slabe 2 polowki, co myslicie?
Wchodze deli*****nie @3.00ja 300 mogę postawić :grin:
znicz to scoreWchodze deli*****nie @3.00
http://aliez.me/live/cfp290lsa2/?4492487493Dobry stream do Pucharu Polski? Będzie reputa
Na iForbecie już @4.20 ???? nie wiem czy tak spadł kurs, czy taka różnica u buków...
Nie, po prostu u bab w U18 są okresy ???? . Z 10:2 może być 11:13 i w drugą stronę xD. Z 12:18 robi się też 25:20 ???? . Dlatego warto brać i zamykać czasami, a czasem nie, dużo od farta zależy. Ja dziś nie zamknąłem Polek i żałuję, obym teraz nie żałował ???? .Na iForbecie już @4.20 ???? nie wiem czy tak spadł kurs, czy taka różnica u buków...
Do dupy typ, z jakiegoś powodu bijący się o awans Hannover zaczął grać z kontry u siebie z Norymbergą oOover 0.5 HT na Hannoverze 1,72
Tak. Arka, gdy będzie dalej tak grać to odpadnie. Na razie 0:1 w 22 min.ogląda ktoś Arkę?