opensparviere
Użytkownik
3.7 na Bucks to value. Nie grać mocno, ale spróbować warto. Goście powinni jeszcze powalczyć
mecz szybki, wyrównany a obrona jak na play off nie najwyższych lotów, wejdzie, jak nie zaczną ceglićspróbuje over 196,5pkt w Toronto 2,35
Można zamykać, ja tak chyba zrobię bo już spać mi się chce, ale jak ktoś chce może zostawić. W każdym razie w moim przypadku Dobrej nocy i powodzenia w kolejnych spotkaniach, ode mnie na dzisiaj to tyle3.7 na Bucks to value. Nie grać mocno, ale spróbować warto. Goście powinni jeszcze powalczyć
A ja czekam PrzegapioneJa sie czaje na Tolime, musze zobaczyc co prezentuja, na razie czekam
Jak nie wygrają tej rywalizacji, to DeRozan odejdzieLowry standardowo, w sezonie zasadniczym niezwykle wazny element zespolu, a w PO najgorszy koszykarz NBA
Sarmiento -Racing Club over 0,5ht @2.0
Sport Rosario - Union Comercio Peru
over 0,5ht @2.0
ja zlapalem po 1.80. Dzieki.3.7 na Bucks to value. Nie grać mocno, ale spróbować warto. Goście powinni jeszcze powalczyć
Miałem to samo napisać, gościu nie ma psychiki.Lowry standardowo, w sezonie zasadniczym niezwykle wazny element zespolu, a w PO najgorszy koszykarz NBA
I wzrostu Niby śmieszne.W zasadniczym nie ma to znaczenia, bo obrona słaba, ale w play off okazuje się, że może to zblokować gracza, dochodzi walka, agresja, szybkość...Miałem to samo napisać, gościu nie ma psychiki.
Mi to strasznie szkoda Indiany(mimo że byłem za Cavs), gdyby Miles trafił tego game winnera to seria byłaby ciekawa. A tak to standard 4-1 Cavs prawdopodobnie. Najlepsze jest to, że Miles miał dobrą okazję rzutową bo akcja kompletnie nie miała być pod niego.I wzrostu Niby śmieszne.W zasadniczym nie ma to znaczenia, bo obrona słaba, ale w play off okazuje się, że może to zblokować gracza, dochodzi walka, agresja, szybkość...
Fakt, George widać w formie. Mam nadzieje, że napsują jeszcze krwi Kawalerzystom. PozdroMi to strasznie szkoda Indiany(mimo że byłem za Cavs), gdyby Miles trafił tego game winnera to seria byłaby ciekawa. A tak to standard 4-1 Cavs prawdopodobnie. Najlepsze jest to, że Miles miał dobrą okazję rzutową bo akcja kompletnie nie miała być pod niego.