>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Dobra, Bucks grali 4 minuty bez Giannisa, bo załapał 4 faul, a mimo to utrzymali przewagę wypracowaną wcześniej w kwarcie. To oznacza że końcówka w Toronto będzie ciekawa ;)

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Ależ ma długie łapy ten Grek. Kiedyś Scottie Pippen miał tę przewagę. Długie i szybkie ręce. A ten gość ma jeszcze zajebisty wzrost...

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
3.7 na Bucks to value. Nie grać mocno, ale spróbować warto. Goście powinni jeszcze powalczyć
Można zamykać, ja tak chyba zrobię bo już spać mi się chce, ale jak ktoś chce może zostawić. W każdym razie w moim przypadku ✅ Dobrej nocy i powodzenia w kolejnych spotkaniach, ode mnie na dzisiaj to tyle ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
WAS-TOR over 5,5 @3
Swietny, szybki mecz w Waszyngtonie. Gole zaczna padac, tym bardziej, iz sa wykluczenia za nic. Oczywiscie idziemy w parzysta liczbe goli.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
I wzrostu ;) Niby śmieszne.W zasadniczym nie ma to znaczenia, bo obrona słaba, ale w play off okazuje się, że może to zblokować gracza, dochodzi walka, agresja, szybkość...
Mi to strasznie szkoda Indiany(mimo że byłem za Cavs), gdyby Miles trafił tego game winnera to seria byłaby ciekawa. A tak to standard 4-1 Cavs prawdopodobnie. Najlepsze jest to, że Miles miał dobrą okazję rzutową bo akcja kompletnie nie miała być pod niego.

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Mi to strasznie szkoda Indiany(mimo że byłem za Cavs), gdyby Miles trafił tego game winnera to seria byłaby ciekawa. A tak to standard 4-1 Cavs prawdopodobnie. Najlepsze jest to, że Miles miał dobrą okazję rzutową bo akcja kompletnie nie miała być pod niego.
Fakt, George widać w formie. Mam nadzieje, że napsują jeszcze krwi Kawalerzystom. Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom