opensparviere
Użytkownik
3.7 na Bucks to value. Nie grać mocno, ale spróbować warto. Goście powinni jeszcze powalczyć
mecz szybki, wyrównany a obrona jak na play off nie najwyższych lotów, wejdzie, jak nie zaczną ceglićspróbuje over 196,5pkt w Toronto 2,35
Można zamykać, ja tak chyba zrobię bo już spać mi się chce, ale jak ktoś chce może zostawić. W każdym razie w moim przypadku3.7 na Bucks to value. Nie grać mocno, ale spróbować warto. Goście powinni jeszcze powalczyć
A ja czekamJa sie czaje na Tolime, musze zobaczyc co prezentuja, na razie czekam
Jak nie wygrają tej rywalizacji, to DeRozan odejdzieLowry standardowo, w sezonie zasadniczym niezwykle wazny element zespolu, a w PO najgorszy koszykarz NBA
Sarmiento -Racing Club over 0,5ht @2.0
Sport Rosario - Union Comercio Peru
over 0,5ht @2.0
ja zlapalem po 1.80. Dzieki.3.7 na Bucks to value. Nie grać mocno, ale spróbować warto. Goście powinni jeszcze powalczyć
Miałem to samo napisać, gościu nie ma psychiki.Lowry standardowo, w sezonie zasadniczym niezwykle wazny element zespolu, a w PO najgorszy koszykarz NBA
I wzrostuMiałem to samo napisać, gościu nie ma psychiki.
Mi to strasznie szkoda Indiany(mimo że byłem za Cavs), gdyby Miles trafił tego game winnera to seria byłaby ciekawa. A tak to standard 4-1 Cavs prawdopodobnie. Najlepsze jest to, że Miles miał dobrą okazję rzutową bo akcja kompletnie nie miała być pod niego.I wzrostuNiby śmieszne.W zasadniczym nie ma to znaczenia, bo obrona słaba, ale w play off okazuje się, że może to zblokować gracza, dochodzi walka, agresja, szybkość...
Fakt, George widać w formie. Mam nadzieje, że napsują jeszcze krwi Kawalerzystom. PozdroMi to strasznie szkoda Indiany(mimo że byłem za Cavs), gdyby Miles trafił tego game winnera to seria byłaby ciekawa. A tak to standard 4-1 Cavs prawdopodobnie. Najlepsze jest to, że Miles miał dobrą okazję rzutową bo akcja kompletnie nie miała być pod niego.