U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Independiente -Sol de america over 1,5
Clan juvenil - Delfin SC over 1,5
Ako 1.97
Ako 1.97
Millwaukee wygląda dobrze... oj dobrze ???? Greek freak zwłaszcza1 kwarta Toronto +4,5 kurs 2,03
Izzi 30-22 Bucks dobrze weszli w mecz ????Bucks +2.5 w pierwszej kwarcie @1.9
19 sek do konca, Pacers w posiadaniu, przegrywaja 1 pkt wiec rozliczam na
Bucks over 24,5 1st Q @1.86
U południowców atut własnego boiska bardziej się liczy niż w Europie, wcale bym się nie zdziwił, jak by w przewadze 3 zawodników nie wygrali, są gośćmi ????http://www.flashscore.pl/mecz/dvvPHNR1/#szczegoly-meczu gospodarze 3 czerwone ???? ale nie wiem czy tam coś wpadnie 10 min
Dlatego nie ruszałem kursy nie zachęcają ???? sledze 10 min i 1 celny strzał ???? w europie ciężkie do pomyślenia bronić się w 9 przez 60 min potem jeszcze 20 w 8 :d Jeżeli drużyny na podobnym poziomie to w sumie nie wykonalne ????U południowców atut własnego boiska bardziej się liczy niż w Europie, wcale bym się nie zdziwił, jak by w przewadze 3 zawodników nie wygrali, są gośćmi ????
Independiente -Sol de america over 1,5
Ako 1.97
????CD Clan Juvenil - Delfin - over 2,5 gola (2,15 Unibet) przy stanie 0:1 po 1 połowie
Jeśli obie drużyny utrzymają tempo z pierwszej połowy to tych bramek jeszcze powinno być, a być. Pierwsza połowa pod dominacją gospodarzy, ale jedna kontra i wynik taki jaki jest, do tego dwa nieuznane gole ????
Ja sie czaje na Tolime, musze zobaczyc co prezentuja, na razie czekamśledzi ktoś może Kolumbie ? ładować że padnie bramka do połowy ?