W ręczną od Lemgo xD. 36 już 19:13 ???? . Może jakiś handicap xD.W co, gdzie?
City @1.95
Wchodze i nie ma nic. Chyba,ze mi coś nawala przeglądarka bo mogę wejść w historię zakładów zobaczyć wszystko po ile postawione ale cash outa nie ma. Wchodzę jak mówiłeś i opcji nie ma. Fakt faktem,ze muli mi stronę bo pewnie nasrane wirusów.Zakładka My open bets? Albo jeśli zakład jest widoczny jeszcze na liście zdarzeń do postawienia to tam powinien też być cach out.
Najłatwiej jest wykonać zdjęcie za pomocą telefonu komórkowego czy aparatu fotograficznego. Można również skorzystać ze skanera i zapisać plik w formacie PDF bądź JPG. Maksymalny rozmiar przesyłanego pliku nie powinien przekraczać 1 MB. Podczas wykonywania tej czynności należy zwrócić uwagę, aby dane na skanie dowodu były przejrzyste i czytelne.Witam, czy ktoś może wie w jakim rozszerzeniu zależy wysłać dokumenty weryfikujące konto w STS?
sorry za offtopa
To ja tak nie moge. Łącze sie ze skrill i każe mi dalej robić przelew przez przelewy24 a tam dzisiaj mój bank nie działatak samo
cash out jest niby tylko dostępny na mecze zagrane live z tego co kojarzę ?Wchodze i nie ma nic. Chyba,ze mi coś nawala przeglądarka bo mogę wejść w historię zakładów zobaczyć wszystko po ile postawione ale cash outa nie ma. Wchodzę jak mówiłeś i opcji nie ma. Fakt faktem,ze muli mi stronę bo pewnie nasrane wirusów.
No nie byłbym taki pewny ze obie strzela.Macie i betujcie z tego wszyscy:
Wisła - Lech
BTS @2.0
Pierwsze 20 minut kompletny brak akcji. Widocznie deszcz im mocno przeszkadzaMacie i betujcie z tego wszyscy:
Wisła - Lech
BTS @2.0