Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Czy się sugerowałeś grając je? Rzeszowianki mocne u siebie, same zwycięstwa nie licząc meczy z Chemikiem. I ostatni ich mecz z Wrocławiem 3-0 dwa tygodnie temu.
słuchajcie zarejestrowałem się na fortunie i mi piszą, że czekać musze za weryfikacją a chciałem u nich zagrać o 19 pierwszy mecz. jak długo trwa taka weryfikacja bym mógł wpłacić i grać?
słuchajcie zarejestrowałem się na fortunie i mi piszą, że czekać musze za weryfikacją a chciałem u nich zagrać o 19 pierwszy mecz. jak długo trwa taka weryfikacja bym mógł wpłacić i grać?[/QUOTE
Napisz do nich na czacie to Ci od razu zrobia]
Górnik-Stal Mielec
Górnik over 31.5
@1.95
Mielec dziś zdziesiątkowana kontuzjami. 12 zawodników tym 2 bramkarzy. U siebie z górnikiem stracili 28 bramek, dziś liczę, że będzie ich troche więcej, ze względu na braki kadrowe.
słuchajcie zarejestrowałem się na fortunie i mi piszą, że czekać musze za weryfikacją a chciałem u nich zagrać o 19 pierwszy mecz. jak długo trwa taka weryfikacja bym mógł wpłacić i grać?
słuchajcie zarejestrowałem się na fortunie i mi piszą, że czekać musze za weryfikacją a chciałem u nich zagrać o 19 pierwszy mecz. jak długo trwa taka weryfikacja bym mógł wpłacić i grać?[/QUOTE
Napisz do nich na czacie to Ci od razu zrobia]
Pierwsza europejska satelita w tym sezonie. Gramy na piasku lecz w hali pod dachem. Wiatr i inne elementy nie będą miały znaczenia. Zarówno Łotysze jak i Finowie są duetami bardziej ogranymi, z wyższą kulturą i jakością gry. Nie powinno być niespodzianek.