>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [58]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Buki swoje to ja swoje:
Ahouda +6 2,07 i over 18,5 po 1,98
Marokańczycy przygotowali formę na tej turnie a Struff to prezciętniak i 1,09 nawet z gościem z futuresów nie wezmę nigdy. Tym bardziej, że gra u siebie i pokonał już tutaj Granollersa. Fakt nie jest to wyczyn, ale jednak. Kicha bo nie widziałem tego meczu ale mimo wszystko po takich kursach biorę.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Proponowałbym pograć coś w stronę Quinziego. Po pierwsze wczoraj zaprezentował się bardzo przyzwoicie z Mathieu a Lorenzi to nie jest gracz godny zaufania po 1,35. Nie wiem jak wyglądał mecz z GGL, ale wydaje mi się, że jest mocno przesadzony ten kurs. Włoch naprawdę prezentował się dobrze, bardzo fajnie grał BH. Poruszanie po korcie jak to Wloch na mączce bardzo fajne. Na pewno jest w stanie powalczyć z Lorenzim.
Mam pograne +4 po 1,86 oraz win po 3,30.
A warto dodać jakie warunki panują w Maroku. Lorenzi ma już swoje lata (36) i coraz ciężej może mu być w każdym kolejnym meczu, szczególnie jakby się przedłużał.
+4 już siedzi. ✅
Teraz czekamy na mecz. Szkoda, że nie ma kamery z kortu.
edit. ⛔ niestety za późno obudził się w 3 secie. Z 1:5 na 4:5 ale ostatecznie brakło i przegrał 4:6. Ale i tak plus za izi ogarnięty hc.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - CEV Satelitte Goteborg

Smedins/Solovejs vs Frühbauer/Hörl 1 @ 1.55
Siren/Nurminen vs Molin/Tholse 1 @ 1.20

@ 1.86 Dafabet

Pierwsza europejska satelita w tym sezonie. Gramy na piasku lecz w hali pod dachem. Wiatr i inne elementy nie będą miały znaczenia. Zarówno Łotysze jak i Finowie są duetami bardziej ogranymi, z wyższą kulturą i jakością gry. Nie powinno być niespodzianek.

Otrzymane punkty reputacji: +6
betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
Siatkówka plażowa - CEV Satelitte Goteborg

Smedins/Solovejs vs Frühbauer/Hörl 1 @ 1.55
Siren/Nurminen vs Molin/Tholse 1 @ 1.20

@ 1.86 Dafabet

Pierwsza europejska satelita w tym sezonie. Gramy na piasku lecz w hali pod dachem. Wiatr i inne elementy nie będą miały znaczenia. Zarówno Łotysze jak i Finowie są duetami bardziej ogranymi, z wyższą kulturą i jakością gry. Nie powinno być niespodzianek.
Na 1xbet max 25zl ????

O 4,6K

oth

Użytkownik
Jak to jest w tym STSsie, że spiszą że wypłaty w 28minut, a przez dwa dni jeszcze nic nie dostałem ? Czat stoi...

kojocik89 425

kojocik89

Użytkownik
Jak to jest w tym STSsie, że spiszą że wypłaty w 28minut, a przez dwa dni jeszcze nic nie dostałem ? Czat stoi...
Daj spokój oni ostatnio robią wszystko byle nie wypłacić klientowi wygranej ... nie polecam ⛔
Wczoraj Resovia - Skra - sponsor Resovii i brak spotkania na live ten buk to jakaś kpina.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Buki swoje to ja swoje:

Ahouda +6 2,07 i over 18,5 po 1,98

Marokańczycy przygotowali formę na tej turnie a Struff to prezciętniak i 1,09 nawet z gościem z futuresów nie wezmę nigdy. Tym bardziej, że gra u siebie i pokonał już tutaj Granollersa. Fakt nie jest to wyczyn, ale jednak. Kicha bo nie widziałem tego meczu ale mimo wszystko po takich kursach biorę.
✅✅

Fajnie Ci Marokańczycy grali trzeba przyznać. Po prostu byli w formie.

psychol32 493,6K

psychol32

Użytkownik
U mnie bez problemu wypłaty do pół godziny na koncie i to czasami po dwie dziennie. Przelewam góra po 1000 zł.

psychol32 493,6K

psychol32

Użytkownik
W jakim masz banku? Pytaj na czacie czasami trzeba i godzinę poczekać nim do Ciebie się odezwą.
Te szybkie wypłaty to niby w określonych godzinach są (chyba 10:00-24:00). Może u Ciebie uwzględnili jako zwykłą wypłatę i temu musisz czekać

O 4,6K

oth

Użytkownik
W jakim masz banku? Pytaj na czacie czasami trzeba i godzinę poczekać nim do Ciebie się odezwą.
Te szybkie wypłaty to niby w określonych godzinach są (chyba 10:00-24:00). Może u Ciebie uwzględnili jako zwykłą wypłatę i temu musisz czekać
ING, napisałem...powiedziała, że sprawdzi i tyle w temacie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom