opensparviere
Użytkownik
Giorgi 2 set @2.82
Robredo 3,45 uni
Dokładka jeszcze Robredo 2gi set 2,49 uni. Grigor nie wygląda żeby mu się specjalnie chciało
+4 już siedzi.Proponowałbym pograć coś w stronę Quinziego. Po pierwsze wczoraj zaprezentował się bardzo przyzwoicie z Mathieu a Lorenzi to nie jest gracz godny zaufania po 1,35. Nie wiem jak wyglądał mecz z GGL, ale wydaje mi się, że jest mocno przesadzony ten kurs. Włoch naprawdę prezentował się dobrze, bardzo fajnie grał BH. Poruszanie po korcie jak to Wloch na mączce bardzo fajne. Na pewno jest w stanie powalczyć z Lorenzim.
Mam pograne +4 po 1,86 oraz win po 3,30.
A warto dodać jakie warunki panują w Maroku. Lorenzi ma już swoje lata (36) i coraz ciężej może mu być w każdym kolejnym meczu, szczególnie jakby się przedłużał.
Pięknie zagrała tego seta. Szkoda podwójnego błędu, bo mogła już skończyć 6-3, a tak się jeszcze musiała męczyćGiorgi 2 set @2.82
Na 1xbet max 25zl ????Siatkówka plażowa - CEV Satelitte Goteborg
Smedins/Solovejs vs Frühbauer/Hörl 1 @ 1.55
Siren/Nurminen vs Molin/Tholse 1 @ 1.20
@ 1.86 Dafabet
Pierwsza europejska satelita w tym sezonie. Gramy na piasku lecz w hali pod dachem. Wiatr i inne elementy nie będą miały znaczenia. Zarówno Łotysze jak i Finowie są duetami bardziej ogranymi, z wyższą kulturą i jakością gry. Nie powinno być niespodzianek.
No nic... powaliłem całkiem zakłady i podałem kurs z jutrzejszego spotkania drużyn seniorskich. Jeśli ktoś zagrał, to przepraszam za błąd i trzymam kciuki.Colchester U23 - Barnsley U23, over 2.5 FT @ 1.75 expekt
Daj spokój oni ostatnio robią wszystko byle nie wypłacić klientowi wygranej ... nie polecamJak to jest w tym STSsie, że spiszą że wypłaty w 28minut, a przez dwa dni jeszcze nic nie dostałem ? Czat stoi...
Dzisiaj pokazała klasę, trzeba oglądać dzisiaj jak przyszła przeciwniczka będzie graćCamila
Buki swoje to ja swoje:
Ahouda +6 2,07 i over 18,5 po 1,98
Marokańczycy przygotowali formę na tej turnie a Struff to prezciętniak i 1,09 nawet z gościem z futuresów nie wezmę nigdy. Tym bardziej, że gra u siebie i pokonał już tutaj Granollersa. Fakt nie jest to wyczyn, ale jednak. Kicha bo nie widziałem tego meczu ale mimo wszystko po takich kursach biorę.
U mnie bez problemu wypłaty do pół godziny na koncie i to czasami po dwie dziennie. Przelewam góra po 1000 zł.Jak to jest w tym STSsie, że spiszą że wypłaty w 28minut, a przez dwa dni jeszcze nic nie dostałem ? Czat stoi...
Ja przelałem wczoraj o 5 rano 1600 i dalej nic nie ma...U mnie bez problemu wypłaty do pół godziny na koncie i to czasami po dwie dziennie. Przelewam góra po 1000 zł.
ING, napisałem...powiedziała, że sprawdzi i tyle w temacieW jakim masz banku? Pytaj na czacie czasami trzeba i godzinę poczekać nim do Ciebie się odezwą.
Te szybkie wypłaty to niby w określonych godzinach są (chyba 10:00-24:00). Może u Ciebie uwzględnili jako zwykłą wypłatę i temu musisz czekać