raczykk
Użytkownik
U mnie to samo, choć podejrzewam, że od dziś zaczną się lekkie opóźnienia ????Wczoraj zleciłem wypłaty z beta i wszystkie ładnie doszły własnie teraz. Dziwne, jeśli ktoś ma problemy
U mnie to samo, choć podejrzewam, że od dziś zaczną się lekkie opóźnienia ????Wczoraj zleciłem wypłaty z beta i wszystkie ładnie doszły własnie teraz. Dziwne, jeśli ktoś ma problemy
niżny novgorod 1,53 bet365
piękne promo ksieguje juz przy 12-3 pozdrówki, szkoda ze bet365 wychodzi bo juz nie bedzie gdzie grac takich kwiatkówniżny novgorod 1,83 bet365 dorzucam zaraz tb
3-ka Lietka.. nietrafiony spod kosza Siauliai, 2pkt i doszli ichLietkabelis 1,66
początkowy kurs 1,02 ????
delLietkabelis 1,66
początkowy kurs 1,02 ????
Przeciez jeszcze 4 kwarta
Gości mam. Trochę nie ogarniam, zamieszanie ????Przeciez jeszcze 4 kwarta
Doszli na punkt, jeszcze sporo czasu. Jazda!Gości mam. Trochę nie ogarniam, zamieszanie ????
No to jedziemy!!!!
Podbijam -2,5pkt Liet 1,86
Ja od miesiąca oglądam na stsie. Wpłaciłem tam sobie 20 zł żeby mieć cos na koncie i jak nie miałem dostępu do całorocznego oglądałem właśnie tam.Dzis podejrzewam, ze jedyny moj wpis w tym dziale patologicznym.
Czy ktoś moze mi powiedziec, którzy bukmacherzy maja mozliwosc ogladania meczow tenisowych (oprocz bet365). Wiadomo, ze to drugi najpopularniejszy bukmacher europejski i teraz trzeba bedzie sie przerzucic. Sporo tam bylo relacji z meczow tenisowych, pilki noznej w wydaniu hiszpanskim, wloskim czy poznie jBundeslingi.
Sytaucja zmusza czlowieka to zmiany bukamchera i stad zasadnicze pytanie. Ktory bukmacher daje jeszcze mozliwosc ogladania przekazow telewizyjnych z meczow. Z naciskiem na tenis. Uniet czy sportingbet podobno maja rleacje jakies, tylko jak to wyglada an tel bet365 ? Ewentualnie prosze o jakies propozycje bukmacherow.
Wsztrzymaj sie na raziePanowie od tenisa, Konta do gry?
Słowa "patologicznym" i "proszę" się trochę gryzą ????Dzis podejrzewam, ze jedyny moj wpis w tym dziale patologicznym.
Czy ktoś moze mi powiedziec, którzy bukmacherzy maja mozliwosc ogladania meczow tenisowych (oprocz bet365). Wiadomo, ze to drugi najpopularniejszy bukmacher europejski i teraz trzeba bedzie sie przerzucic. Sporo tam bylo relacji z meczow tenisowych, pilki noznej w wydaniu hiszpanskim, wloskim czy poznie jBundeslingi.
Sytaucja zmusza czlowieka to zmiany bukamchera i stad zasadnicze pytanie. Ktory bukmacher daje jeszcze mozliwosc ogladania przekazow telewizyjnych z meczow. Z naciskiem na tenis. Uniet czy sportingbet podobno maja rleacje jakies, tylko jak to wyglada an tel bet365 ? Ewentualnie prosze o jakies propozycje bukmacherow.
Na Unibecie normalnie na tel oglądam, albo mam takie wrażenie albo nawet większa rozdzielczość jest niż na bet365, no chyba że nie potrafiłem tego rozciągnąć w becie ???? Ale powiększając ekran tu i tu, to Uni>bet365Dzis podejrzewam, ze jedyny moj wpis w tym dziale patologicznym.
Gości mam. Trochę nie ogarniam, zamieszanie ????
No to jedziemy!!!!
Podbijam -2,5pkt Liet 1,86