W
74
wielkapala
Użytkownik
chiudinelli przekret ???? on nie chce wygrac i moze mi hajs powiesz ze ooo tak se pogral 30-0....30-40...a-40 i sie polamal ^^
chiudinelli przekret ???? on nie chce wygrac i moze mi hajs powiesz ze ooo tak se pogral 30-0....30-40...a-40 i sie polamal ^^
Przesadzasz, zrób sobie spacer.chiudinelli przekret ???? on nie chce wygrac i moze mi hajs powiesz ze ooo tak se pogral 30-0....30-40...a-40 i sie polamal ^^
Ciekawe czyje to multichiudinelli przekret ???? on nie chce wygrac i moze mi hajs powiesz ze ooo tak se pogral 30-0....30-40...a-40 i sie polamal ^^
To moze mi powiesz ze takie zwroty akcji to ustawka. Panie jakby mial puscic mecz to by tak nie ryzykowalchiudinelli przekret ???? on nie chce wygrac i moze mi hajs powiesz ze ooo tak se pogral 30-0....30-40...a-40 i sie polamal ^^
ja tu nie widze jakby nie chcial wygrac, wrecz przeciwnie, a Ty dalej z tymi swoimi chorymi teoriami przestan sie wreszcie osmieszacchiudinelli przekret ???? on nie chce wygrac i moze mi hajs powiesz ze ooo tak se pogral 30-0....30-40...a-40 i sie polamal ^^
Jak dla mnie to bradzie NYS nie chce wygrac niz jego przeciwnik, przeciez mial juz wygrany mecz i dal sie przelamacja tu nie widze jakby nie chcial wygrac, wrecz przeciwnie, a Ty dalej z tymi swoimi chorymi teoriami przestan sie wreszcie osmieszac
Ręczna ukraina
UD Kherson - Użhorod
Over 55,5
@1,95 STS
bah nie robi teraz problemów, dopiero zrobi jak cie podyebia późniejalejcie ten posrany unibet. beda robili wszystko zeby nakrasc to norma u nich. bet-at-home mimo marzy na kursach i lipnej oferty to jedyny buk ktory nie bedzie robil problemow zarowno z wyplata jak i gra.
365 pewnie ma oblężenie teraz jak w sklepy w niedziele palmową, spokojnie kasa od nich dojdzie, oni cenią sobie klientów nie to co inni. 9 lat u nich jestem i żadnych większych problemów. polecam jak magda gessler.Bet365 bezproblemowo wypłaca środki nie ma o co się martwić. Dostałem swoją wygraną gotówkę.
Tylko że nic nie trwa wiecznie. Kto wie czy z dniem 1 kwietnia nie zacznie się powolne umieranie tego forum. I tak już zaobserwowałem dużo mniejszy ruch tutaj w ostatnich tygodniach. Obym się mylił.dzięki płaczkom ten dział nigdy mi się nie znudzi ????
forum nie umrze ziemniaki bahy i inne zostaly a kto bedzie mial grac w bet365 bedzie gral zreszta pisalismy pw co i jak ????Tylko że nic nie trwa wiecznie. Kto wie czy z dniem 1 kwietnia nie zacznie się powolne umieranie tego forum. I tak już zaobserwowałem dużo mniejszy ruch tutaj w ostatnich tygodniach. Obym się mylił.