>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
matiz121 282

matiz121

Użytkownik
chiudinelli przekret ???? on nie chce wygrac i moze mi hajs powiesz ze ooo tak se pogral 30-0....30-40...a-40 i sie polamal ^^

To tylko sport, nie każdy mecz jest ustawiony, nie przesadzajmy. W 2005 roku gdy Liverpool robił comeback w finale LM z Milanem to też była ustawka?
Takich przykładów jest mnóstwo, ale to własnie jest piękno sportu, gdy sportowiec/sportowcy potrafią zrobić coś, co przez większość ludzi wydaje się niemożliwe.

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
chiudinelli przekret ???? on nie chce wygrac i moze mi hajs powiesz ze ooo tak se pogral 30-0....30-40...a-40 i sie polamal ^^
To moze mi powiesz ze takie zwroty akcji to ustawka. Panie jakby mial puscic mecz to by tak nie ryzykowal

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
ja tu nie widze jakby nie chcial wygrac, wrecz przeciwnie, a Ty dalej z tymi swoimi chorymi teoriami przestan sie wreszcie osmieszac

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
ja tu nie widze jakby nie chcial wygrac, wrecz przeciwnie, a Ty dalej z tymi swoimi chorymi teoriami przestan sie wreszcie osmieszac
Jak dla mnie to bradzie NYS nie chce wygrac niz jego przeciwnik, przeciez mial juz wygrany mecz i dal sie przelamac

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
alejcie ten posrany unibet. beda robili wszystko zeby nakrasc to norma u nich. bet-at-home mimo marzy na kursach i lipnej oferty to jedyny buk ktory nie bedzie robil problemow zarowno z wyplata jak i gra.
bah nie robi teraz problemów, dopiero zrobi jak cie podyebia później ;)

Bet365 bezproblemowo wypłaca środki nie ma o co się martwić. Dostałem swoją wygraną gotówkę.
365 pewnie ma oblężenie teraz jak w sklepy w niedziele palmową, spokojnie kasa od nich dojdzie, oni cenią sobie klientów nie to co inni. 9 lat u nich jestem i żadnych większych problemów. polecam jak magda gessler.

ktoś wie czy assianconnect i inne tego typu strony będą blokowane? miałem wyrwane 2tyg z życia

5567 719

5567

Użytkownik
dzięki płaczkom ten dział nigdy mi się nie znudzi ????
Tylko że nic nie trwa wiecznie. Kto wie czy z dniem 1 kwietnia nie zacznie się powolne umieranie tego forum. I tak już zaobserwowałem dużo mniejszy ruch tutaj w ostatnich tygodniach. Obym się mylił.

W 74

wielkapala

Użytkownik
Tylko że nic nie trwa wiecznie. Kto wie czy z dniem 1 kwietnia nie zacznie się powolne umieranie tego forum. I tak już zaobserwowałem dużo mniejszy ruch tutaj w ostatnich tygodniach. Obym się mylił.
forum nie umrze ziemniaki bahy i inne zostaly a kto bedzie mial grac w bet365 bedzie gral zreszta pisalismy pw co i jak ????
nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom