nie od dzis wiadomo kim jest ungur ????ungur robi wszystko by seta dac to wloch ma w dupie i sie lamie z 30-0 no ale teraz moze byc popis rumuna i rebreak
teraz pieknie pokazal jak chce oddac, set tego randoma pobrany
nie od dzis wiadomo kim jest ungur ????ungur robi wszystko by seta dac to wloch ma w dupie i sie lamie z 30-0 no ale teraz moze byc popis rumuna i rebreak
To jest kurs bajka na brejka? Hmm ????ale ten wloch slaby ;] ungur robi wszystko co moze a chlop nie potrafi prostych pilek konczyc no ale te kursy na brejka to bajka przeciez...
cepecchi win 22 gem @2,75
???? rumun chcial wloch mial wywalonepodbijam cepecchi @2,62 na set i 6,50 mecz bet365 live
ungur nie chce tego wygrac wlaczcie sobie teraz wywalal bo wloch nie chcial prostych pilek konczyc ????
e; ahahah jaki dropszot ungura leze ! ????
jak czytam te Twoje brednie to sie czasami zastanawiam czy piszesz to dla zrzuty czy serio w to wierzysz, jakby chcial oddac to by oddal, lejac po autach albo w siatke, a Ty dalej z tymi swoimi teoriami wyjezdzasz hahaha???? rumun chcial wloch mial wywalone
e; tego nysa tez widze pchaja jak taczki dalej ... wiem ze ciudu slaby ostatnio ale no
z Bogiem. chcial ale czasami jedna osoba to za malo skoro tamten ogor nie mial ochoty grac. widziales ta patelnie z metra w siate ? ja widzialem i gdyby wloch mial checi serwowac to by wygral tego seta ale zlal ten mecz.jak czytam te Twoje brednie to sie czasami zastanawiam czy piszesz to dla zrzuty czy serio w to wierzysz, jakby chcial oddac to by oddal, lejac po autach albo w siatke, a Ty dalej z tymi swoimi teoriami wyjezdzasz hahaha
e: Pan inwestor xD
ale w dalszym ciagu nie rozumiem twojego toku myslenia, skoro jest walkarz i chcialby oddac to by oddal tego seta za wszelka cene (walkarz rozumiem, ze postawil jakies pieniadze przeciwko sobie) bo inaczej nie moge tego pojac, wiec albo chcial bo mial w tym interes albo poprostu nie chcial, no ale ty duzo widziales juz w itfach ja zapewne nie widzialem az tak duzo jak ty w koncu jestem tu dopiero pol roku. DLaczego sie przyczepilem do Twojego posta ano dlatego, ze piszesz jakies swoje domysly a za Toba idzie masa niczego nie swiadomych osob. Masz racje bez odbioru.z Bogiem. chcial ale czasami jedna osoba to za malo skoro tamten ogor nie mial ochoty grac. widziales ta patelnie z metra w siate ? ja widzialem i gdyby wloch mial checi serwowac to by wygral tego seta ale zlal ten mecz.
duzo widzialem juz w itf czelkach i ogolnie tenisie i nie wmawiaj mi ze ungur to nie jest walkarz.
bez odbioru
MVP - Samsung Galaxy
DW : 0:2
@2,05 STS
grubiej