>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Nigdy w zyciu!. Tam mozna pograc Valencia -5.5 @ 1.68. jak wolisz mniejszy kurs to -3.5 @ 1.48. Jesli chodzi o 50/50 to dla Excela linia by byla -9.5 @ 1.9 a jest dosc spora szansa ze bedzoe dwucyfrowka. Nawet -10 @ 1.9 by mozna oscylowac. Ale jak bedzoe zobaczymy.
ok dzieki odpuszczam, reputa dla Ciebie i prosba żebys nie przestawal wrzucac typow na undery ;)
ode mnie moje glowne ako na dzisiaj:
Fedex 2-0
Sock win
Oxford Utd - Bury over 1,5
ako 2.25 w bet365
do pozniej serwus!

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W meczu kangurów (czysto symbolicznie) dam gola do 60 min. ⛔ po kursie 2,50 w premium , żeby jakieś emocje były w tym spotkaniu ???? W szatni, tradycyjne &quot;suszarki&quot; więc kopacze (obydwu zespołów) wyjdą zapewne zmotywowani ????
PS Często tak gram w a-league (i nie tylko), podobnie &quot;strzelam&quot; over bramkowy po 80 min. na antypodach. Czekam na 2 poł. ????

seedmenn 171

seedmenn

Użytkownik
W meczu kangurów (czysto symbolicznie) dam gola do 60 min. po kursie 2,50 w premium, żeby jakieś emocje były w tym spotkaniu ???? W szatni, tradycyjne &quot;suszarki&quot; więc kopacze (obydwu zespołów) wyjdą zapewne zmotywowani ????
PS Często tak gram w a-league (i nie tylko), podobnie &quot;strzelam&quot; over bramkowy po 80 min. na antypodach. Czekam na 2 poł. ????
To powiedz mi jeszcze czy będzie over 9 w rożnych ???? bo nie wiem czy zamykać zakład czy nie ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
To powiedz mi jeszcze czy będzie over 9 w rożnych bo nie wiem czy zamykać zakład czy nie
Nigdy nie gram rożnych i nie zwracam na to uwagi, wystarczy mi &quot;standardowy&quot; hazard ????
Podobnie z kartkami, ze 3 razy na kwartał się zdarza i tylko wtedy kiedy oglądam.
PS Ja bym nie zamykał jeśli to nie strzał życia w Twoim wydaniu ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W meczu kangurów (czysto symbolicznie) dam gola do 60 min. po kursie 2,50 w premium, żeby jakieś emocje były w tym spotkaniu
Gol był dla turbanów, ale nieuznany ???? ⛔ (spalony)

Gola raczej już nie będzie w tym przedziale (sytuacje były, gol ze spalonego nieuznany i ręka w polu karnym - wg. kangurów, nieodgwizdana) , ale aż dziw, że nie ma w meczu jeszcze ani jednej kartki ????

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Polecam Wam jazdę pociągami :cool:

Kawa na jutro w południe zaplanowana, jedynie musze dojechać troche kilometrów, ale od strony zewnętrznej warto ????

Taki mały offtop, Australia wygra to zrobimy kawę z deserem i obowiązkowo kolacją, a jak wiadomo kolacja bez śniadania to nie kolacja ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Z ciekawości chciałbym dzisiaj zaznaczyć, ze jutro Azoty z VIVE grają w globusie. A VIVE ma arcywazny mecz z Montpellier, ale w dzisiejszej wypowiedzi Tałant zaznaczył, że odpuszczania żadnego nie będzie w środe, bo to ważny test mecz przed Montpellier. Kurs na VIVE znalazłem nawet...1.80
Uważam, że na pożegnanie z bukami to 80% lokata :]

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
IBK jak to uwali 0-3 to będę się śmiać przez cały dzień, w tej fazie hahahaha
Ja uciekam na rehabilitację bo zerwałem ACL, trzymta się, pilnujcie beta bo tam mogą być runy nawet w TB i lepiej zamknąć bez kilku groszy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom