>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dla socceroos to bardzo ważny mecz, ostatnio 4 remisy pod rząd, presja na trenera i zespół wzrosła. 3 miejsce w tabeli też doskwiera fanom, bo bezpośredni awans mają 2 pierwsze pozycje. Wadą zespołu jest ciągle zmieniane ustawienie i skład, dobrze, że początek należy do nich - teraz powinno być z górki. Ale zobaczymy co odpowie zespół z &quot;arabskim Messim&quot; w składzie ????
Skończyło się 2-0, ale wybitne to spotkanie nie było niestety.

caveman 1,8K

caveman

Użytkownik
Dla socceroos to bardzo ważny mecz, ostatnio 4 remisy pod rząd, presja na trenera i zespół wzrosła. 3 miejsce w tabeli też doskwiera fanom, bo bezpośredni awans mają 2 pierwsze pozycje. Wadą zespołu jest ciągle zmieniane ustawienie i skład, dobrze, że początek należy do nich - teraz powinno być z górki. Ale zobaczymy co odpowie zespół z &quot;arabskim Messim&quot; w składzie ????
Patrząc na tą tabelę z Australią i Japonią po za 1 i 2 miejscem nie dowierzam że Arabusy są na pierwszym miejscu !!!

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ale zobaczymy co odpowie zespół z &quot;arabskim Messim&quot; w składzie
Przed chwilą pokazał na co go stać, fajny strzał, dobra obrona.
Do caveman
Turbany pompują tyle lat w piłkę morze kasy, to może coś tam kiedyś im w końcu wypali ????
Katar zobowiązuje ????

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Leeds u23 - qpr u23 over 2,5 @2.10
⛔
Darussafaka win
Nykobing - vendyssel over 2,5
Ako 2.82 bet365
✅
Empoli u19 - brugge u19 over 2,5 @2.00 bet365

Edit: juz 1.83
Brugge jeszcze moze sie pokusic o gola no a empoli to obowiazkowo
✅
Oglada ktos kuznetsova? Mozna zlapac dobry kurs na 1set

[email protected]
✅
chesterfield - rochdale over 2,5 @1.61

fleetwood town over 0,5
bristol rovers over 0,5
over 1,5 w portsmouth
ako 2.12

powodzonka ;)
✅⛔

sry, że tak pozno, zajety czlowiek ze mnie :razz:

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Mimo, że jestem fanem socceroos, to ich gra od kilku spotkań mnie osobiście nie porywa, na razie mają lepszy wynik niż grę ????
Arabski Messi ???? na razie biega jak oszalały po całym boisku, ciekawe kiedy spuchnie ???? ?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ATP specjalisto od koszykowki co powiesz na valencia - UNICAJA +14,5ft po 1.30 na podbitke ? ;)
Nigdy w zyciu!. Tam mozna pograc Valencia -5.5 @ 1.68. jak wolisz mniejszy kurs to -3.5 @ 1.48. Jesli chodzi o 50/50 to dla Excela linia by byla -9.5 @ 1.9 a jest dosc spora szansa ze bedzoe dwucyfrowka. Nawet -10 @ 1.9 by mozna oscylowac. Ale jak bedzoe zobaczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Już 1.66 na IBK, wczoraj było 1.83
I tak jak dla mnie za dużo, tutaj powinno być 1.33 co najwyżej.
Przecież u siebie to one powinny wygrać 3-0, chyba że atakująca Hungkuk znowu odwali 50+pkt :v

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom