U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Marzec 28, 2017 #1422 Niemiec to bierze, a Kyrgiosowi zaczyna odwalać ????
425 kojocik89 Użytkownik Marzec 28, 2017 #1426 Zwrot dostaniesz zapewne. Kliknij aby rozwinąć... Niestety obawiam sie, że będzie porażka. Większość buków teraz ma zapis, że jeśli rozegrano 80 minut to wynik z boiska sie uznaje za końcowy.
Zwrot dostaniesz zapewne. Kliknij aby rozwinąć... Niestety obawiam sie, że będzie porażka. Większość buków teraz ma zapis, że jeśli rozegrano 80 minut to wynik z boiska sie uznaje za końcowy.
261 mr.simpson Użytkownik Marzec 28, 2017 #1427 Niestety obawiam sie, że będzie porażka. Większość buków teraz ma zapis, że jeśli rozegrano 80 minut to wynik z boiska sie uznaje za końcowy. Kliknij aby rozwinąć... 80 minut ? Co za idiotyczny przepis..
Niestety obawiam sie, że będzie porażka. Większość buków teraz ma zapis, że jeśli rozegrano 80 minut to wynik z boiska sie uznaje za końcowy. Kliknij aby rozwinąć... 80 minut ? Co za idiotyczny przepis..
261 mr.simpson Użytkownik Marzec 28, 2017 #1429 Co tam się dzieje w meczu Ivo, Nick próbuje go wyprowadzić z równowagi. Mamy TB i dla mnie tu Doktor to bierze. E: A szkoda.
Co tam się dzieje w meczu Ivo, Nick próbuje go wyprowadzić z równowagi. Mamy TB i dla mnie tu Doktor to bierze. E: A szkoda.
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Marzec 28, 2017 #1430 Na zakończenie epickiego wieczoru w Miami, poproszę Taja u Isnera ????
261 mr.simpson Użytkownik Marzec 28, 2017 #1431 na szeczscie nie miałes racji ???? Kliknij aby rozwinąć... Oj tam. Nicka lubię bardzo ale w tym meczu strasznie pajacował. Przeginał czasem pałkę. Ivo jaka mina po meczu, szkoda bo należało mu się.
na szeczscie nie miałes racji ???? Kliknij aby rozwinąć... Oj tam. Nicka lubię bardzo ale w tym meczu strasznie pajacował. Przeginał czasem pałkę. Ivo jaka mina po meczu, szkoda bo należało mu się.
45 anonimowy Użytkownik Marzec 28, 2017 #1432 Na zakończenie epickiego wieczoru w Miami, poproszę Taja u Isnera ???? Kliknij aby rozwinąć... Ale żeby gi Niemiec wziął !!!!
Na zakończenie epickiego wieczoru w Miami, poproszę Taja u Isnera ???? Kliknij aby rozwinąć... Ale żeby gi Niemiec wziął !!!!
261 mr.simpson Użytkownik Marzec 28, 2017 #1435 Macie dzisiaj jakieś pomysły na NBA/NHL ? Kliknij aby rozwinąć... Pistons do dubelka polecam. Walczą o PO więc tutaj ze słabymi Knicksami będzie zaangażowanie.
Macie dzisiaj jakieś pomysły na NBA/NHL ? Kliknij aby rozwinąć... Pistons do dubelka polecam. Walczą o PO więc tutaj ze słabymi Knicksami będzie zaangażowanie.
553 _stan_ Użytkownik Marzec 28, 2017 #1437 Pistons do dubelka polecam. Walczą o PO więc tutaj ze słabymi Knicksami będzie zaangażowanie. Kliknij aby rozwinąć... Ja biorę Pistons + Thunder
Pistons do dubelka polecam. Walczą o PO więc tutaj ze słabymi Knicksami będzie zaangażowanie. Kliknij aby rozwinąć... Ja biorę Pistons + Thunder
1,6K wisla9110 Użytkownik Marzec 28, 2017 #1440 1 gol Predators@ 1.85 już jedną strzelili ale nie uznali