quick.
Znawca Tenis
Codzienne przez jakiś czas mają być FS.darmowe spiny w grze Starburst na Sportingbull
Codzienne przez jakiś czas mają być FS.darmowe spiny w grze Starburst na Sportingbull
łoo ale lochy zatopione, a chciałem grać over ebane mewy, a w weeken jeszcze melinowałem w dublinie ehhPany jak Derry z Mewami bo nie mam jak sprawdzidz a flash fixuje
Szwedki - Niemki
gol w 1 tercji @ 1,5
Kobiety XDnawet moje -12.5 weszlo buahaha
Lech więcej rożnych (4:2)
@3,99
taki kurs trzeba zbierać
To samo miałem wczoraj, ale mail przyszedł po paru minutachŚwietnie zaczęła się moja przygoda z firmą STS. Wpłaciłem pieniądze, otrzymałem bonus. Wylogowałem się i godzinę później nie mogę się zalogować, bo "źle wpisuje hasło".. Po 10 minutach prób poprosiłem o maila z resetem hasła, które bardzo dobrze znam i ten mail oczywiście nie przychodzi... I jak ja mam brać tego buka na poważnie
Powinno to wpaść. Z obu stron po genialnej okazji.Waregem - Anderlceht ov 3,5 @ 3,14
Z Dziadkiem z Węgier musi skonsultować najpierwdzwonie do wawo lecimy mocno TeżeWe
Ewentualnie Gwatemala +33892736279101 pkt pewniaczekzanim on sie skonsultuje z dziadkiem z wegier to lokomotywa bedzie juz w lyonie nie ma na co czekac gramy razem z wawo i typerem36 za wszystkie srodki ktore mamy i ktorych tez nawet nie mamy niech sie dzieje wola boska ave kaczogrod
Ja się za handicap plusowy nie łapie w tym meczu bo tu cuda będą xda tak serio to moze jakie hc polapac oczywiscie gram w tym +12% ponoc dobry deal jest u nich to wchodze