wp76
Użytkownik
Nie przystoi, jak na Twoją reputację ????Owszem, wdupiam dużo, Twoja sprawa? ???? jak ja kocham takich obrońców swiata hehe
Nie przystoi, jak na Twoją reputację ????Owszem, wdupiam dużo, Twoja sprawa? ???? jak ja kocham takich obrońców swiata hehe
Vangelis - conquest of paradiseCo za muzyczka przed meczem wisly Kraków?
Masz rację nie moja, tak jakoś mi naszło na język, bo prawie wszystkie Twoje typy(petardy) są utopioneOwszem, wdupiam dużo, Twoja sprawa? ???? jak ja kocham takich obrońców swiata hehe
Tak zawsze było jest i będzie że coś musi wejść aby coś nie weszło nie da się wygrywać cały czastu niechodzi o obroncow swiata ale nie pierwszy raz widze jak typy ida w dupe a Ty walisz nadal w zaparte, bez obrazy ale czasami trzeba schowac ego do kieszeni ????
Fognini over 5,5 gema @1.90
co on teraz odwalil haha
Jasne ale dla mnie kostaryka outsider z Gwatemala no ale zobaczymyraz do przodu raz do tylu, jesli chodzi o te mecze pan u18 to graja dzieci tam kazdy set moze pojsc w druga strone do 15 a Uruski jakos po wczorajszym nie wygladaja za mocno na petardy, moze wyrwia w 5 setach znowu ale takie mecze gra sie ostroznie
Lepiej będzie jak zrobisz kontre na 0-3 swojej petardy ????7-6 7-13 hehe
a co powiesz o Baskoni hahaNo i Crvena rozjechała Kazań
Robię!Lepiej będzie jak zrobisz kontre na 0-3 swojej petardy ????
Pewnie mecz może się odmienić, ale petarda jest dobra ???? ????w zasadzie troche sie podpalilem ale pobralem Kostarykanki na mecz -12.5 popatrzymy
Na 1xbet jest, aktualnie 9-22 ????ma ktos jakis livescore z tego meczu siatkowki?