utrzymać dziady!!!zadziałało, po wygraną dziady!!!
utrzymać dziady!!!zadziałało, po wygraną dziady!!!
Petarda? ????@1.63 na Urugwaj hahahahahahah
Bierzcie to z pocałowaniem ręki
Ta Kostaryka nic nie gra, ja nawet w handicapy nie wchodzę tylko w ten win bo ten kurs to max @1.15 powinien być
a to jaka dziedzina?@1.63 na Urugwaj hahahahahahah
Ta Kostaryka nic nie gra, ja nawet w handicapy nie wchodzę tylko w ten win bo ten kurs to max @1.15 powinien być
jak tak to daj szczegoly bo nie moge znalezc thx@1.63 na Urugwaj hahahahahahah
Ja nie wiem co tam się stało ale od 13-19 w trzecim secie grały wreszcie jak na kurs 1.14 przystałoprzeciez te urugwajki malo co nie przegraly po ile po 1.14?
nie wiem czy ugra 5 gemow w tym 2 secie :?podbijam Fognini pierwszy 3 gemy w 2 secie @3.0
Dawaj teraz petarde po 2.3 hehe@1.63 na Urugwaj hahahahahahah
A żebyś wiedział, przyłoże sobie jeszcze po 2.3 heheDawaj teraz petarde po 2.3 hehe
Ty to chyba ładnie kasy wdupiasz, chyba że grasz po 2PLNA żebyś wiedział, przyłoże sobie jeszcze po 2.3 hehe
Owszem, wdupiam dużo, Twoja sprawa? ???? jak ja kocham takich obrońców swiata heheTy to chyba ładnie kasy wdupiasz, chyba że grasz po 2PLN