>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
co ten Kyrgios rzuca rakietą jak prowadzi w pierwszym secie a drugi set wyrównany, ale póki co jemu lepiej idzie xd
nie oglądasz dziś NBA? Ostatni raz dałem zakład na zawodnika wraka, jak grać to tylko gwiazdy. Drummond zebrał sobie 4 piłki z Netsami, którzy prawie najmniej zbierają w lidze... :grin:

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Argentynki dwa lata temu wygrały 3-2 z Dominikana w finale. W tym roku może być tak samo bo tu nie ma kto namieszać oprócz tych dwóch drużyn.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Spokojnie ja wierze sobie że wygrają Dziękuje bardzo na siatce się posmakowało aż chce się jeszcze no wiem z emożna przegrac jak kiedyś przegrałem na 0,5 piłce 0-0 było na tasmie i podaniu w tenisa ,tez przegrałem i od tamtego czasu mało gram live
Dziękuje za opaczność poto jest forum zeby pomagać sobie ????
Siatka 11-7 chyba będzie wygrana kolejna ????
Peterborught 4-2 dziękuje za 5,5 ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Cavs -1.5 1sza kwarta @1.91 5Dimes. Excel oscyluje tutaj linie Cavs -3.5 @1.9(oczywiscie na 1sza kwarte). Pierwszy bet na NBA a wiec bez zadnych all innow ???? .
28:22...✅ ✅ ✅ Excel blizszy prawdy... Mam nadzieje ze ktos pobral i zarobil razem ze mna ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
nie oglądasz dziś NBA? Ostatni raz dałem zakład na zawodnika wraka, jak grać to tylko gwiazdy. Drummond zebrał sobie 4 piłki z Netsami, którzy prawie najmniej zbierają w lidze...
haha dzisiaj nie bo chcę iść wcześniej spać, a zapowiadał się niezły mecz Zverev - Kyrgios i to jest niezły mecz ???? A w Brooklynie widzę cegła niezła idzie

U 0

Gość
Zwerew set chyba można isć w niego w 3 set tak myślę ,co wy nato moż ejakiś over gemowy
9,5 1.60 biorę musi wejsć 3 set ????

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
haha Zverev pięknie!! Pokonałeś go w głowie chłopaku, nerwy były, ale jednak. Nie zdziwię się jak Alexander teraz wygra, ale ja niestety do spania muszę iść. Kyrgios to jednak pajac, a tb piękny &lt;3

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Jakby nie patrzeć to mecz Dominikany powinien rozpocząć się o 2 naszego czasu ale chyba są o godzinę później przełożone hehe
Czekam z 10/15min, jak nie będzie na live to uciekam

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Zwerew set chyba można isć w niego w 3 set tak myślę ,co wy nato moż ejakiś over gemowy
Dla mnie 3 set to trochę niewiadoma. Kyrgiosowi dzisiaj dużo wychodzi, a Zverev gra dość słaby mecz. Z drugiej strony Kyrgiosowi psychika siada, a Niemiec jest w tym aspekcie mocny. Dla mnie no bet, chyba że jakieś mniejsze pieniądze na Zvereva, bo jeśli chodzi o aspekty kursowe to jednak value ;)

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
ale trzeba przyznac ze w TB zverev wisial na wlosku, te pilki co wybronil to jakas masakra, a ten lob..
Dla mnie na farcie był cały drugi set dla Zvereva, mega niepewny. Ale jak doszło do tb to wiedziałem że da radę, inna głowa ????

U 0

Gość
Defox tak zaryzykowałem ale nie al in jak na siatce która weszła spokojnie ,teraz czas na tenisa niech grają do 4-4 utrzymują podanka i wejdzie mi jest szansa .Zwerew na fali po tb a lob przepiękny był mistrz ????
Dominicana -5,5 2 set 1.77 co myślisz warto ?? ja daje dlamnie powinno siaść

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Niemiec tak jak myślałem z chłodną głową dzisiaj, ale to trochę za mało.
Wszelkie argumenty tenisowe są po stronie kangura i tak zachowawczo grający Zverev mu nie zagrozi ani serwisem, ani w wymianach. Pytanie jak rozegra to Kyrgios, sam może oddać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom