portowiecmks
Użytkownik
Chyba wyjda jednak ???? stawiam na 11 pktZ dychy teraz nie wyjdą ????
Chyba wyjda jednak ???? stawiam na 11 pktZ dychy teraz nie wyjdą ????
Maksymalnie mogą mieć 11 jak dla mnie, jazda tam ????Chyba wyjda jednak ???? stawiam na 11 pkt
Już jeden mi wysłał ballantines w środę i wczoraj doszedł ???? na weekendzie będzie skosztowany heheDziękuje za typ co moge dac ci za te typki z siatki ???? Piwko czy flaszkę
Zal d.. sciska ze nie mam konta na marathonie. Bym zagral mocniej.. szkoda.Z dychy teraz nie wyjdą ????
Zakładaj bo tam są alternatywne handicapy i można kilka linii przyłożyćZal d.. sciska ze nie mam konta na marathonie. Bym zagral mocniej.. szkoda.
Szacunek za te typy, wielkie dzieki ziomJuż jeden mi wysłał ballantines w środę i wczoraj doszedł ???? na weekendzie będzie skosztowany hehe
Poczekaj, może jak dotrwam do 3 to coś z drugiego meczu wykminie
Dołożono 11.5 i 12.5 też weszło hahaMam pograne -6.5/7.5/9.5/10.5 hehe
Po tym co napisales o skladach to juz wiedzialem ze powchodzi. Zagralbym to za porzadna stawke ze bym przez miesiac nie musial grac. Takie perelki mnie interesuja. Bym ci skrzynke wyslal.. szkoda .. zal zal ehDołożono 11.5 i 12.5 też weszło haha
Przyjdzie jeszcze pora hehePo tym co napisales o skladach to juz wiedzialem ze powchodzi. Zagralbym to za porzadna stawke ze bym przez miesiac nie musial grac. Takie perelki mnie interesuja. Bym ci skrzynke wyslal.. szkoda .. zal zal eh
Oj to w marathonie musialbys sie naklikac zeby zagrac za porzadna stawke:dPo tym co napisales o skladach to juz wiedzialem ze powchodzi. Zagralbym to za porzadna stawke ze bym przez miesiac nie musial grac. Takie perelki mnie interesuja. Bym ci skrzynke wyslal.. szkoda .. zal zal eh
Rocznik 2001 ?http://u18.women.2015.volleyball.fivb.com/en/competition/teams/dom-dominican%20republic/players/madeline-jazmin-guillen-paredes?id=46463
Zniszczy ten Meksyk. Drugie mistrzostwa już będzie mieć za sobą
Odpuść sobie takie granie bo to do bankructwa prowadzi a nie do zyskuBoliviar 2 set 1.52 brać czy nie bo mnie kusi ????
Kabarosk 3 set 1.14 al in ide i zobacze co z tego będzie dają -6,5 1.60 ja daje czysta 1 w 3 seciku
Ta, e to Latynoskie geny są więc one skakanie mają od młodego wpajane heheRocznik 2001 ?